Haberler

Samsung Telefonlarda Büyük Açık: Galerideki Fotoğrafları Rastgele Kişilere Gönderiyor!

Güncelleme:

Samsung'un bazı akıllı telefonlarının, galeride bulunan fotoğrafları kullanıcıların izni olmadan rastgele kişilere gönderdiği ortaya çıktı.

Samsung kullanıcıları tarafından sosyal medyada paylaşılan hataya göre, Samsung telefonlarının bazı modelleri, telefon galerisinde bulunan fotoğrafları kullanıcının izni ve haberi olmadan rastgele kişilere gönderiyor.

KAYDI TUTULMUYOR

Samsung telefonlarının bazı modellerindeki mesajlaşma uygulamasında keşfedilen yeni hataya göre, kullanıcı izni olmadan gönderilen fotoğrafların telefon içerisinde herhangi bir şekilde kaydı da tutulmuyor. Söz konusu hatayla karşılaşan kullanıcılar, telefonlarından gönderilen fotoğrafların kimlere ve kaç tane gönderildiğini de takip edemiyor.

OPERATÖR KAYNAKLI

Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Note 8 modellerinde görüldüğü belirlenen bu teknik hatanın hangi operatör sağlayıcılarında yaşandığına dair herhangi bir bilgi olmasa da gelen ilk raporlar T-Mobile operatörünü işaret ediyor. Söz konusu hatanın operatörden operatöre de değişebileceği bildirildi.

TASLAK MESAJLAR DA BAŞKALARINA GÖNDERİLMİŞ

Öte yandan, telefon galerisindeki fotoğrafların yanı sıra, taslaklar bölümüne kaydedilen mesajların da söz konusu hata sonucu başka alıcılara gönderildiği öğrenildi.

HATA ARAŞTIRILIYOR

Samsung Avustralya'nın sözcüsü tarafından yapılan açıklamada ise şirketin söz konusu hatayı araştırdığını doğruladı ve "Bu konuyla ilgili raporların farkındayız ve teknik ekiplerimiz buna bakıyor" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Sosyal Medya Cep Telefonu Samsung Komik - İlginç Teknoloji Dünya Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (7)

Zafer:

Onca sevgililerimin resimleri birbirlerine giderse ben ne yaparım yakacan beni samsung

8
2
yanıtYanıtla
KULLANICI:

BUKADAR SAÇMA BİR YALAN HABER GÖRÜLMEMİŞTİR İPHONE DAHA İYİ TAMAM GİDİN ALIN ŞİMDİ. . .

6
3
yanıtYanıtla
Cem YILMAZ:

Ne yazık ki, Note 7 sabotajından sonra Samsung''u aşağı çekemeyen Amerikan hükümeti yine yalan haberler çıkartarak Note 9 satışlarını baltalamak istemektedir. Milletin kıçının sürttüğü için giden resimler samsung hatası olarak lanse edilmektedir. Marka fantezisi yapmıyorum fakat Samsung 2015 yılından sonra şaha kalkarak İos stabilitesini yakalamıştır. Bir çok İphone modelini kullanan ve bir çok farklı marka android modelini kullanan biri olarak Samsung 2020 yılına kadar sektöre hakim olur.

5
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Ya bizde herkess samsung kullanıo kimsenin fotosu şimdiye kadar kinsete gitmedi .git se nolcakki çiplak foto fzntezisi olan abazanlar düşünsün :)

3
2
yanıtYanıtla
DR ETHEM:

GİZLİ SAKLIM YOK. KİME YOLLARSA YOLLASIN. YETER Kİ KARŞI TARAF YANLIŞ ANLAMASIN.

1
1
yanıtYanıtla
Allah Rahmet Eylesin:

Samsung Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Note 8 modelleri hakkın rahmetine kavuştu:)

0
2
yanıtYanıtla
Tr:

İphon 8

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title