Haberler

Samsun: Oks Ve Öss'ye Girecekler İçin En Büyük Risk Gürültü

Samsun Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, 11 Haziran Pazar günü yapılacak OKS ve 18 Haziran Pazar günü ÖSS sınavları için ilde gerekli bütün önlemlerin alındığını söyledi.

Samsun Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, 11 Haziran Pazar günü yapılacak OKS ve 18 Haziran Pazar günü ÖSS sınavları için ilde gerekli bütün önlemlerin alındığını söyledi.

Sınav güvenliği için ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği tutanağının imzalandığını kaydeden Mustafa İngenç, özellikle gürültü konusunda inşaat, işyeri ve araç sahiplerini uyardı. Sınava girecek ve hayatlarının dönüm noktasında başarı için ter dökecek öğrenciler için en büyük riskin gürültü olduğuna dikkat çeken İngenç, "Gürültü kirliliği yapanlar gereken cezayı alacak" dedi.

Öğrencilerin sınav saatlerinin belli olduğunu ve bu saatlere dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden İngenç, "Cep telefonu yanında olan ve kılık kıyafetleri mevzuata uymayan adaylar sınava alınmayacak. Sınav başladıktan ilk 90 veya son 15 dakika içinde sınava devam etmek istemeyen aday dışarı çıkarılmayacak" hatırlatmasında bulundu.

Sınav sırasında görevlilere ait iletişim araçlarının kapalı veya sessiz bulundurulması zorunluluğuna da işaret eden İngenç, ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmaması için belediye ve şoför esnaf derneklerine gerekli yazıların yazıldığını hatırlattı. İngenç, "Samsun'da ÖSS'ye 66 binada 20bin 280 aday girecek. Bu binaların temizliği ve bakımı yapıldı. Jandarma ve polis tarafından gerekli güvenlik önlemleri de gerektiği şekilde alınacak. Kanun ve kurallara uyulması konusunda kesinlikle müsamaha gösterilmeyecek" diye konuştu.

İngenç, OKS VE ÖSS sınavlarına girecek bütün öğrencilere de başarı diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title