Haberler

Şampiyon Yüzücü Trafik Bilincini Anlatacak

Antalya'da, 2 Ay Önce Dershaneden Evine Motosikletle Dönerken Geçirdiği Trafik Kazasında Yaralanan Şampiyon Yüzücü Burak Altun, Trafik Bilinci Hakkında Bir Konuşma Yapacak.

Antalya'da, 2 ay önce dershaneden evine motosikletle dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralanan şampiyon yüzücü Burak Altun, trafik bilinci hakkında bir konuşma yapacak.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kapsamında trafik bilincini geliştirmek ve bu bilinci uygulamaya geçirmek için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Karaalioğlu Parkı'nda, trafik standı açılışı ile başlayacak etkinlik çerçevesinde Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel konuşma yapacak. Etkinlik kapsamında ayrıca 2 ay önce dershaneden evine motosikletle dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralanan şampiyon yüzücü Burak Altun da trafik bilinci hakkında katılımcılara seslenecek.

Trafik Haftası nedeniyle "Yılın Trafik Polisi", "Trafik Zabıtası", "Jandarma Trafik Tim Görevlisi", "Ticari Taksi" gibi dallarda örnek kişilere plaket verilecek.

(ŞT-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title