Haberler

Sakarya Tanıtım Günleri Etkinliği

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Ankara'da düzenlenecek olan Sakarya Tanıtım Günleri etkinliğinin, kentin tanıtımı için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Ankara'da düzenlenecek olan Sakarya Tanıtım Günleri etkinliğinin, kentin tanıtımı için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Büyük, Tunatan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, etkinliğin, 22 ve 25 Eylül tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirileceğini kaydetti.

Etkinlikle ilgili gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade eden Büyük, "Bu etkinlik, Sakarya'nın tanıtımı için büyük önem arz ediyor. Bizler de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu tanıtım günlerine ilin genelini temsil edecek kadar bir katılımın olduğu düşüncesindeyiz. Benim için önemli olan etkinliklere iyi başlamak. İkinci olarak bu tür bir etkinlik, Sakarya adına ilk kez yapılıyor. Bunu tekrarlamak istiyoruz ileride. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerin olmasını isteriz" dedi.

Büyük, etkinliğin uygun bir zamanda yapılacağına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Genel olarak, Ankara kış aylarında biraz sıkıntılıdır. Yaz aylarında da tatil nedeniyle şehir boşalır. İşte okulların açılmasıyla Ankara tekrar kalabalık bir hal alır. Bizler de etkinliği tam bu okulların yeni açıldığı dönemde yapacağız. Çok uygun bir dönem bana göre. Sakarya'yı tanıtmada en iyisini yapacağız. Ne kadar çok insana Sakarya'yı tanıtırsak o kadar başarılı oluruz. Bu yüzden bu dönemde yapmaya karar verdik. Bu etkinilikte şehir olarak faaliyet göstereceğiz. İnşallah Sakarya'nın tanıtımını en iyi şekilde yaparız. İyi bir tanıtım yaparak Sakaryalılık duygusunu pekiştireceğimize inanıyorum."

Toplantıya, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan da katıldı.

- SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title