Haberler

Sakarya: Sakarya'da Yerel Yönetimler

- Adapazarı Merkeze Bağlı Arifiye Belde Belediyesi Tarafından Kurulan İftar Çadırında Her Akşam 400 Kişiye Yemek Veriliyor.

- Adapazarı merkeze bağlı Arifiye Belde Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında her akşam 400 kişiye yemek veriliyor.

Arifiye Belediye Başkanı Yusuf Çelebi, Atatürk Caddesi'ne kurulan iftar çadırında her akşam değişik firmalar ve hayırsever işadamları tarafından 4 çeşit yemek verildiğini söyledi. Çelebi, ramazan ayında beldede bulunan fakir ailelere gıda yardımı yaptıklarını, bunun yanı sıra sıcak yemek dağıtımının da aksaksız olarak devam ettiğini belirtti. Çelebi, "İftar çadırında her akşam 400 kişiye yemek veriyoruz. Ayrıca buradan evinde sıcak yemek yapamayan 26 aileye de sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bazı aileler ise buraya gelerek yemeklerini kendileri alıyor" dedi.

Başkan Çelebi, ramazan ayının bereketli bir ay olduğunu söyleyerek, destek veren tüm işadamları ve esnaflara teşekkür etti.

Yemeğe gelen vatandaşlar da, "Kimimiz iftara yetişemediği, kimimiz ise imkanı olmadığı için buraya gelerek oruçlarımızı açıyoruz. Katkısı olanlara teşekkür ediyoruz” dediler.

(ŞK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title