Haberler

    Şahan Gökbakar: Çok şükür felaketi atlattık

    Güncelleme:

    MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veren Şahan Gökbakar, bölgedeki son durumu anlattı.

    MUĞLA'nın Marmaris ilçesindeki yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veren Şahan Gökbakar, bölgedeki son durumu anlattı. Yangını söndürme işleminin başarıyla gerçekleştiğini ifade eden ünlü oyuncu sosyal medyada yaptığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

    "Çok şükür, felaketi atlattık sayılır. Kalbimiz, aklımız yangının devam ettiği yerlerde.Donanmamızın çıkarma gemisi var. Onlar da gözcülük yaptılar, nöbete durdular. Yeşili tutabildiğimiz kadar tutmaya çalıştık. Bu ana kadar verdiğiniz destekten dolayı hepinize minnettarım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. "

    Yılmaz'ın çiftliği yardım üssü

    Gökbakar, sanatçı dostu Yılmaz Erdoğan'ın Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan çiftliğini yardım üssü olarak kullandığını da sözlerine ekledi:

    "Orada yardımlar toplanıyor ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Onunla da irtibat kurabilirsiniz. Yılmaz da bu ülkenin yetiştirdiği çok değerli insanlardan biri. O da elini taşın altına koydu."

    Şahin'i unutmayacağız

    İBRAHİM Çelikkol, Marmaris'teki yangında itfaiyecilere yardım ederken hayatını kaybeden Şahin Akdemir'in fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Kendisi de yangın söndürme çalışmalarına gönüllü olarak katılan ünlü oyuncu, o karenin altına şu notu düştü: "80 milyon kişiye 'iyi ki varsın' dedirten bu büyük yangın mücadelesinin kahramanlarından Şahin'i ve bu uğurda yaşamını yitirmiş kardeşlerimiz sizleri unutmayacağız. Bu mücadelede bulunan bütün cesur yüreklere selam olsun."

    Acun'dan 5 milyon liralık yardım

    ACUN Ilıcalı, yangında evlerini kaybeden vatandaşlar için Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne 5 milyon TL'lik bağışta bulundu. Ilıcalı'nın bu yardımını Levent sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu: "Yangının başından itibaren istişarede olduğumuz Acun Ilıcalı ile yangın sonrası yeniden yapılacak evlerin durumu hakkında bir fikirbirliğine vardık. Acun Ilıcalı, 100 aileye toplam 5 milyon TL'lik full eşya desteği sağlayacak. Güzel adam sağ ol."

    Yeni durak Köyceğiz

    "ÇOCUKLAR Duymasın" dizisinde canlandırdığı 'Havuç' karakteriyle tanınan Furkan Kızılay, Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katıldı. Ünlü oyuncu yoğun çalışmalar sonucu bölgedeki yangının sona erdiğini de sosyal medya hesabında şu mesajla duyurdu: "Seydikemer'de yangın kontrol altına alındı, o yüzden bu bölgeyi terk ediyoruz. Köyceğiz'e gidiyoruz."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Şahan Gökbakar Köyceğiz Marmaris Muğla Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title