Haberler

Sağlam: "Ligin En Renkli ve İzleme Zevki Veren Takımlarında Biri Olmak Hedefimiz"

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Bank Asya 1. "Kısa zamanda büyük işler yapabilecek nitelikte insanlarız ve bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Bank Asya 1. Lig Ödülleri töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nurullah Sağlam, şöyle konuştu;"Kısa zamanda büyük işler yapabilecek nitelikte insanlarız ve bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Lig bittiğinden beri evime dahi gitmedim. Yapacak çok iş var, üstesinden gelecek gücümüz de var. Ligin en renkli ve izleme zevki veren takımlarında biri olmak hedefimiz. "

Mersin kentini uyuyan bir dev olarak nitelendirdiklerini ve uyuyan devi uyandırdıklarını belirten Sağlam, "Bu dev uyandı. Belki ilk sene uyku mahmurluğu sürebilir ama bir seneden sonra tamamen bu ligin en renkli, en fazla zevk veren ekiplerinden biri, güçlü bir deplasman takımı olacağız" dedi. Son olarak Sağlam, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Meksikalı oyuncu Giovani Dos Santos'un transferde adının geçmesi konusunda yöneltilen soruya, "Bizim o kadar bütçemiz yok" yanıtını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title