Haberler

Sadettin Saran : Fenerbahçe Erken Gol Bulursa Dinamo Kiev'i Eler

Fenerbahçe Eski Yöneticisi Sadettin Saran, Baba Ocağı Kırıkkale'ye Gelerek Kırıkkalespor'un Erzurumspor İle Oynadığı Maçı İzledi.

Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran, baba ocağı Kırıkkale`ye gelerek Kırıkkalespor`un Erzurumspor ile oynadığı maçı izledi.

Kırıkkale Fikret Karabudak Stadı`ndaki maçtan önce Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Hakan Aykul ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Sadettin Saran ligdeki başarılarının devam etmesini istedi. Kırmızı lacivertli futbolculara her zaman maddi ve manevi olarak destek vereceğini açıkladı.

Fenerbahçe`nin Dinamo Kiev`le oynayacağı maça da değinen Saadettin Saran, ``Elenmeyecek bir takım değil. Fenerbahçe`nin Devler Ligi`ne kalacağına inanıyorum. Yeter ki maçta erken bir gol bulsun. Burada taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Gol gecikse bile hiç ara vermeden desteklerini sürdürmeleri gerekiyor`` dedi.

Fenerbahçe`nin transfere de ihtiyacı olduğunu savunan Saran, ``Bir an önce Lugano`nun gelmesi lazım. Ayrıca sağ kanat ve santrafor için acele edilmelidir`` yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title