Haberler

Saatcı'nın Makamına Oturan Öğrenci Yaz Okulu Açacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92.yıl dönümü nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı makamını, Özel Ata İlköğretim Okulu 4-B öğrencisi Batuhan Uğurdan'a bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92. yıl dönümü nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı makamını, Özel Ata İlköğretim Okulu 4-B öğrencisi Batuhan Uğurdan'a bıraktı.

Başkan Saatcı, minik Başkan Batuhan'a daire içi telefonunu vererek, "İstediğin bilgileri ilgili müdürlüklerimizi arayarak, alabilirsin" dedi. Minik Başkan ise, Fethiye'de yapmak istediği projeleri paylaşırken, yaz okulu açmak istediğini söyledi.

Özel Ata İlköğretim Okulu Müdürü Nejat Yücel, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülçin Soysal ve öğrenci grubuyla beraber Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ettiler. Mutluluğu gözlerinden belli olan minik başkan makamına oturduktan sonra çay isteyerek, projeleri hakkında bilgi verirken, "Yaz okulu en büyük eksiklerden bir tanesidir. Bunu yapmak için çalışmalara başlayacağım. Birde bisiklet yolu yaptırmak istiyorum. Ulaşım açısından da çok önemli bir etken" dedi.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Atatürk'ümüze ne kadar minnet duysak az. Her sene çocuklarımıza koltuğu vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin talepleri de yerinde istekler. Bisiklet yoluyla ilgili zaten çalışmalarımız var. Çocuklarımızın bu koltuklarda oturuyor olması, sorumluluklarını arttıracaktır. Ben bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. İnşallah onlara bizlerin çabası ile çok iyi bir Türkiye bırakmak hedefimizdir. Buna ulaşmak içinde hedefimiz sorumluluk alanımızda görevimizi layığı ile yapmak ve çaba sarf etmektir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Behçet Saatcı 23 Nisan Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title