Haberler

Rulet Operasyonu Davası

'Rulet Operasyonu' Davası Kapsamında Tutuksuz Yargılanan Ünlü Manken Tuğba Özay, Adliye Çıkışında, "Herkes Mağduriyet Yaşamış Yeteri Kadar. Basit Bir Gönül İlişkisinin Kötü Sonuçları. Ben de Bir Bayan Olarak Aşk Yüzünden Yeterince Acı Çektiğime İnanıyorum' Dedi.

''Rulet Operasyonu'' davası kapsamında tutuksuz yargılanan ünlü manken Tuğba Özay, adliye çıkışında, "Herkes mağduriyet yaşamış yeteri kadar. Basit bir gönül ilişkisinin kötü sonuçları. Ben de bir bayan olarak aşk yüzünden yeterince acı çektiğime inanıyorum'' dedi.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada ifadesi alınan tutusuz sanık Tuğba Özay, "Herhangi bir çeteyle ilgim ve bilgim yoktur. Sanıklardan Abdülkadir Akın Büyükoğlu ile aralarında yaşanan bazı tatsızlıkları medeni bir şekilde çözmeye çalıştık. Ama başarılı olamadık. Büyükoğlu'nun sinirli anında, zaman zaman agresif davranışları vardı" diye konuştu. İzmir'de 5 Ağustos 2007 tarihinde festivalde iken, Büyükoğlu ile arasında huzursuzluk yaşandığını ifade eden Özay, "Bunun daha kötü boyutlara gelebileceği beni korkutuyordu. Ünlü biri olduğum için kamuoyunda farklı bir gündem yaratmak istemiyordum. Kaygılıydım. Menajerim Kadir Şen'in tanıdığı Savaş Arıkdoğan ile telefonla görüşerek, ailemden birisiymiş gibi Akın'ı arayarak ortamı yumuşatmasını, onu sakinleştirmesini istedim" şeklinde konuştu. Özay, "Bu talihsizlik, 6 ayı cezaevinde geçirmeme neden oldu. Ben ve ailem maddi ve manevi zarara uğradık" dedi. Özay, "Son görüştüğünde Abdülkadir Akın Büyükoğlu kendisine hakkımı helal etmemi istedi. Sonra kendisine ulaşılamadı. Ertesi gün İstanbul'a döndüğümde televizyonlardan arandığımı duyunca emniyete gittim. Tutuklandım" diye konuştu.

Tutuklu sanıklardan Abdülkadir Akın Büyükoğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 kişinin tahliyesine karar veren mahkeme heyeti, diğer tutuksuz sanıkların ifadelerinin tamamlanması için duruşmayı yarına bıraktı.

Öte yandan, Tuğba Özay, duruşmanın ardından adliyeden ayrılırken gazetecilerin, ''Neden şikayetçi olmadınız?'' şeklindeki sorusuna, ''Herkes mağduriyet yaşamış yeteri kadar. Basit bir gönül ilişkisinin kötü sonuçları. Ben de bir kadın olarak yeterince aşk yüzünden acı çektiğime inanıyorum'' diye yanıt verdi.

(SK-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title