Haberler

Robert Prosinecki; "Kendi beklentimin altında performans gösteriliyor"

Güncelleme:

- Robert Prosinecki; "Kendi beklentimin altında performans gösteriliyor" "Bizim takımın kalitesi yüksek ve bu kadar futbolcular olup da bu kadar az üretmek güzel değil" "Verdiğimiz mücadele bu konuda umut verici" "Çünkü biz kazanmak istedik" Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, İ.H.

- Robert Prosinecki; "Kendi beklentimin altında performans gösteriliyor"

"Bizim takımın kalitesi yüksek ve bu kadar futbolcular olup da bu kadar az üretmek güzel değil"

"Verdiğimiz mücadele bu konuda umut verici"

"Çünkü biz kazanmak istedik"

DENİZLİ - Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, İ.H. Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Prosinecki, "Baktığınızda iyi bir sonuç ama tabii ki de daha fazlasını istiyorduk ama verdiğimiz mücadele bu konuda umut verici" dedi.

Süper Lig'in 4. hafta maçında Denizlispor, evinde karşılaştığı Konyaspor'la 0-0 beraber kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Prosinecki, zor bir mücadele olduğunu önceden bildiklerini ve ona göre hazırlandıklarını belirtti. Yeşil-siyahlı takımın iyi olduğunu, futbolcuların az oynamasının iyi olmadığını söyledi.

"Birkaç tane pozisyon bulduk ama daha fazlasını bulabilirdik"

Açıklamalarda bulunan Prosinecki, "Zor bir maç olacağını biliyorduk hep beraber ve ona göre de iyi hazırlandık. Mücadelemizi bu doğrultuda takım halinde vermeye çalıştık. Baktığınızda iyi bir sonuç ama tabii ki de daha fazlasını istiyorduk ama verdiğimiz mücadele bu konuda umut verici. Çünkü biz kazanmak istedik. Bunlarla alakalı ne gerekiyorsa yaptık. Birkaç tane pozisyon bulduk ama daha fazlasını bulabilirdik. Bununla alakalı 2 haftalık bir sürecimiz var. Gerekli konuşma, analiz ve çalışmalar yapılacak ve istediğimiz futbolu ortaya koyabilmek için daha çok çalışacağız" diye konuştu.

"Kendi beklentimin altında performans gösteriliyor"

Prosinecki, "Kendi beklentimin altında performans gösteriliyor. Bizim takımın kalitesi yüksek ve bu kadar futbolcular olup da bu kadar az üretmek güzel değil. Bunu daha iyi yapabilmek için bu hafta gelecek hafta sürecinde çok çalışacağız ve geliştirmeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title