Haberler

Rize'nin Suyu Temiz

Rize Valiliği Tarafından Rize Genelinde 418 Noktadan İçme Suyu Numuneleri Alınarak Bu Numuneler Üzerinde Yapılan Tahlillerde 403 Numune İnsan Sağlığı Açısından Uygun Çıktı.

Rize Valiliği tarafından Rize genelinde 418 noktadan içme suyu numuneleri alınarak bu numuneler üzerinde yapılan tahlillerde 403 numune insan sağlığı açısından uygun çıktı.

Rize Valiliği tarafından Rize genelinde içme suları üzerinde insan sağlığı açısından uygun olup olmadıkları yönünde inceleme yapıldı. İncelemede 418 farklı noktadan içme suyu numuneleri alınarak bu numuneler üzerinde tahliller yapıldı. Yapılan tahlillere göre 418 numuneden 403'ünün insan sağlığı açısından uygun olduğu tespit edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Valisi Kasım Esen, "Rize Valisi Kasım Esen konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İnsan olmadığı takdirde devlet ve devletin hiçbir kurumu olmaz. Devletin varlık gayesi insanı yaşatmaktır. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile diğer Belediye Başkanları ve bu hususta titizlik gösteren personelleri tebrik ediyorum. Halkımızın da belediye başkanlarından bu konuda yaptıkları çalışmaları Belediye ye ait internet sitelerinde yayınlamaları ve duyarlılık göstermeleri halinde kamu hizmetlerini daha iyi hale getirecektir"dedi.

(GF-ÖS-MU-Y) 03.06.2008 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title