Haberler

Rize'de Tek Yol Galibiyet

Çaykur Rizespor Yarın Kendi Evinde Oynayacağı Galatasaray Maçını Kazanarak Ligde Trabzonspor Galibiyeti ile Yakaladığı Çıkışı Sürdürmek İstiyor.

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçını kazanarak ligde Trabzonspor galibiyeti ile yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.

Çaykur Rizespor kulüp başkanı Ekrem Cengiz Beşiktaş karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan yenik ayrıldıklarını belirterek, ¨Bu iyi mücadeleyi sürdürerek Trabzonspor karşısında galip geldik. Aynı hırs ve mücadeleyi Galatasaray karşısında sahaya yansıtabilirsek iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor`u yenen bu takım inanıyorum ki Galatasaray`ı da yener. Futbolcularıma güveniyorum. Bir an önce alt sıralardan kurtularak ligde hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz¨ dedi.

Ç.Rizespor`a Galatasaray`dan transfer olan tecrübeli oyuncu Altan Aksoy Galatasaray maçının kendisi açısından oldukça duygusal bir maç olacağını söyledi. Altan, ¨İnsan eski takımlarına karşı oynadığı zaman tatlı bir burukluk yaşıyor ama o maç sırasında aklınıza pek gelmiyor. O anda kazanmak istiyorsunuz. Önemli olan da bu bence, maçın atmosferinde her şeyi unutuyorsunuz. Galatasaray maçında gol atmak isterim ama ben veya başka bir takım arkadaşım atmış önemli değil önemli olan galip gelmemizdir¨ dedi.

Ç.Rizespor`un muhtemel 11` i:

Zdravkov- Emrah, Yasin, Bashir, Victoria - Serhat, Hasan, Tjikuzu, Erhan-Altan, Dia Cire

Sakat: Ergin

Cezalı: yok

Bilet fiyatı: Tüm tribünler 10 YTL

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title