Haberler

Rent a "Vespa" Fırsatı Anadolu Yakasında

Yazın Gelişiyle Motosikletlere İlgi De Artıyor.

Türkiye çapında 15 ilde 24 yetkili satıcı ve servis ile hizmet veren Ferco Motor, hem motosikletli yaşam kültürünü yaygınlaştırmak hem de Vespa ve Piaggio modellerini kullanma imkânı sağlamak için geçtiğimiz sene başlattığı "Almost My Vespa" isimli kampanyayla Vespa efsanesini illa satın almadan yaşamaya olanak sağlamıştı.

Gelen yoğun talep üzerine kiralık motor havuzunu genişleten Ferco Motor, Anadolu Yakasında oturanlara özel olarak Bağdat Caddesi Gap mağazası önünde ikinci kiralama noktasını açtı.

Anadolu Yakasındaki Vespa severler Temmuz ayı boyunca Bağdat Caddesi Gap mağazası önündeki kiralama noktasına ehliyetleri ile giderek motorlarını kiralayabilecekler.

Bir buçuk yıla kadar kiralama ilk kez Türkiye'de

En çok tercih edilen iki model Vespa LX 150 ve Piaggio Carnaby 200, İstanbul Ferco Motor Showroomları'nda 1 haftadan 1,5 seneye kadar kiralama opsiyonlarıyla motor severlerin beğenisine sunuluyor. Bu kampanya ile Ferco Motor dünyada bir ilke imza atarak Vespa'ları bir buçuk yıla kadar kiralayabiliyor. 6 ay ve üzeri kiralamalarda sıfır motor verilen kullanıcılara, kiralama süresi sonunda dilerlerse kira bedeli düşülerek Vespa'larına sahip olma imkanı sunuluyor.

Kasko, trafik sigortası ve kask kiralama ücretine dâhil

Vespa ve Piaggio scooterlarla sürüş ayrıcalığını yaşamak için motosiklet ehliyeti sahibi olmanın birincil şart olduğu kampanyada motosiklet severler, ödemelerini nakit veya kredi kartına vade farksız 12 ay taksit imkânıyla yapabiliyor.

Kasko ve trafik sigortası bedeliyle kask kullanım bedelinin de kiralama ücretine dâhil olduğu kampanyada, 6 aylık kiralama bedeli 1500 Euro olurken, 12 aylık taksit imkanıyla ayda 130 Euro'ya sürüş ayrıcalığı yaşayabiliyorsunuz. Bunun dışındaki kiralama bedelleri; 1 hafta için 130 Euro; 15 gün için 220 Euro; 1 ay için 360 Euro, 3 ay 900 Euro, 6 ay 1500 Euro, 1 yıl 1950 Euro ve 1,5 yıl 2350 Euro.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title