Haberler

Raftingdeki Saldırı İddiası

Tatil için geldikleri Antalya'da saldırıya uğradıklarını iddia eden Rus çiftin rafting yaptığı firmanın sahibi, çiftin taciz edilmediğini iddia etti.

Tatil için geldikleri Antalya'da saldırıya uğradıklarını iddia eden Rus çiftin rafting yaptığı firmanın sahibi, çiftin taciz edilmediğini iddia etti.

Rafting firmasının sahibi Şefik Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesindeki Köprülü Kanyon'da Rus Aleksandr U. ve eşi Alena U'nun, kanoda rafting yaptıklarını ve yasak olmasına rağmen yanlarına fotoğraf makinesi almalarına izin verildiğini ifade etti.

Rus Aleksandr U. ve eşi Alena U'nun grup dışı hareket ederek parkur boyunca programın aksamasına neden olduğunu savunan Kaya, yasak olmasına rağmen Rus çiftin rafting esnasında daha önceden kanoya koyduğu içkiden içerek taşkınlık yaptığını iddia etti. Rus çiftin alkolünde etkisi ile grubun dışında hareket etmesi üzerine eğlence molasında rehber tarafından uyarılarak alkol şişesinin teslim alındığını ileri süren Kaya, parkurun tamamlanmasının ardından Rus Aleksandr U'nun taşkınlıklarına devam ettiğini öne sürdü.

Parkur boyunca çekilen fotoğraf ve videoların satışını da gerçekleştirdiklerini belirten Kaya, fotoğrafların satışı esnasında Rus Aleksandr U'nun fotoğraf satın alınmaması, ücretsiz olarak kendisinin herkese fotoğrafları elektronik posta ile göndereceğini söylemesi üzerine görevli tarafından tekrar uyarıldığını vurguladı.

Rus Aleksandr U'nun alkolünde etkisi ile görevliye küfür ederek, "Ben boksörüm, senin suratını dağıtırım" dediğini ileri süren Kaya, çıkan arbede de Şerafettin Tombul isimli rehberlerinin darbedildiğini ve hastaneden üç gün rapor aldığını iddia etti.

Kaya, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Binlerce kişinin rafting yaptığı bir merkezde eşinin taciz edildiğini iddia etmesi gerçeklikten uzak. Bu ülkenin insanlarını gerçek dışı taciz iftiraları ile karalamak çirkin bir davranış. Hiç kimse tarafından Rus çift taciz edilmemiştir. Kürek ile düşürüldüm demesi ise raftingin ruhuna aykırı. Parkur boyunca misafirler bir birlerini ıslatıp, düşürmek için eğlenceli davranışlara giriyor. Burada yaşananlar ile anlatılanlar arasında büyük fark var dedi. Ellerinde fotoğraf makinesi var, haberde ise taciz ile ilgili bir tane fotoğraf yok. Elinde fotoğraf makinesi olan biri iddia ettiği taciz anını çekmez mi?"

Rus çiftin beyanatları nedeniyle büyük zarara uğradıklarını ileri süren Kaya, iptal olan turlarıyla ilgili zararlarının tanzim edilmesi için gereken yasal süreci başlatacaklarını belirtti. Kaya, bugüne kadar 150 bin turiste rafting heyecanı yaşattıklarını kaydetti.

Tatil için geldikleri Antalya'da rafting yapmak için Köprülü Kanyon'a giden Rus çift, saldırıya uğradıkları iddiasıyla jandarmaya başvurmuş, Aleksandr U., eşinin rehber tarafından taciz edildiğini, bunun üzerine başlayan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve 3 kişi tarafından darbedildiğini ileri sürmüştü.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title