Haberler

Quaresma'dan "Çin'e Gidiyor" İddialarına Yanıt: Benim Takımım Beşiktaş

Güncelleme:

Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, Çin Ligine transfer olacağı yönündeki haberleri "Benim takımım Beşiktaş ve 2018'de şampiyon olacağız." sözleriyle yalanladı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, son dönemde basında yer alan Çin'e transfer olacağı iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Portekizli yıldız, "Bir kez daha söylemek istiyorum. İsterseniz Türkçe'ye çeviri yapın. Benim takımım Beşiktaş ve 2018'de şampiyon olacağız" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

İYİSİN Q7 KÖTÜ bile olsan BEŞİKTAŞ ruhun yeter

17
0
yanıtYanıtla
RENGAR:

RÜYANDA OLURSUN QZMA7

1
5
yanıtYanıtla
KITLAMA:

İki senedir olduğu gibi dimi. .

yanıt2
yanıt0
baki can:

eyer Q7 gıderse artık besıktas macı ızlemem koyu bı besıktaslıyım mılyonlarca ınsan sadece Q7 ıcın mac ızlıyr bunu bılmıyorsunuz. .

2
4
yanıtYanıtla
demek ki:

futboldan anlamıyosun o belli oldu. adam sadece kendine oynuyo bee. bence başka alanlara kaymayı dene. aaaa hakkaten mesela kaymayı dene ama hatırlatıyım soğuk biryerlere gitmen lazım.

yanıt0
yanıt0
Yasin BJK:

Kartalin/Adamin dibisin

5
0
yanıtYanıtla
realist:

ama şu yaşında 15 milyon sana verirlerde gitmezsen beşiktaşlı değilsin q7 ama rakam bu değilse bizde seni bırakmak istemeyiz sen bizdensin. . .

3
0
yanıtYanıtla
yok adam:

git artık q7 gol atamıyorsun. tek ayaklı q7.

0
2
yanıtYanıtla
FİKRET ORMAN:

Quaresma toparla kendini çok düşüştesin. Bu sezon geçen yıldan çok uzak top oynuyorsun kendine gel ikinci yarı eski seni yakala kartalın evladı. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title