Haberler

Putin'den "Aşk" Yalanlaması

Rus Lider Vladimir Putin, Eşi Lyudmila'dan Gizlice Boşandığı ve 24 Yaşındaki Eski Olimpiyat Şampiyonu Jimnastikçi Alina Kabayeva ile Evlenmeyi Planladığı Yönündeki Haberleri Yalanladı.

Rus lider Vladimir Putin, eşi Lyudmila'dan gizlice boşandığı ve 24 yaşındaki eski olimpiyat şampiyonu jimnastikçi Alina Kabayeva ile evlenmeyi planladığı yönündeki haberleri yalanladı.

Putin, Sardunya adasında Silvio Berlusconi ile yaptığı görüşmenin ardından gizlice boşandığı ve eski olimpiyat şampiyonu jimnastikçi Alina Kabayeva ile evleneceği iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Haberlerin magazin basınının uydurması olduğunu söyleyen Putin, bir gazetecinin sorusu üzerine, "Söylediklerinizin hiçbiri doğru değil" dedi.

Gelecek ay devlet başkanlığı görevini halefi Dimitri Medvedev'e devredecek olan Putin, "Şahsen Rus kadınlarının, dünyanın en kabiliyetli ve en güzelleri olduğunu düşünüyorum. Eğer onlarla rekabet edecek birileri varsa, onlar da İtalyanlardır" diyerek Berlusconi'ye de diplomatik olarak jest yaptı.

Genç jimnastikçi ile evleneceğini duyduğunda ağladığı ileri sürülen eşi Lyudmila ile ilgili bir soruya ise Putin, "Haberlerden memnun değil" cevabını verdi.

Putin ayrıca, hiç kimsenin başkasının özel hayatına müdahale edemeyeceğini belirterek, "sulu burunları ve erotik fantazileriyle diğer insanların hayatlarına girmeye çalışanlardan" hoşlanmadığını söyledi.

Rus gazetesi Moskovski Korrespondent, Putin'in 2 ay önce eşinden gizlice boşandığını ileri sürerek, Haziran ayında genç jimnastikçi ile evlenmeye hazırlandığını yazmış, haber kısa süre içinde tüm basın ve internet haber sitelerinde yer almıştı.

(İHA-İB-İB-CC-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title