Haberler

Protokol Yolundaki Çalışmalar Sürüyor

Malatya'nın Protokol Yolu Olarak Bilinen 18 Kilometrelik Havaalanı Yolundaki Duble Yol Çalışmalarının Devam Ettiği Bildirildi.

Malatya'nın protokol yolu olarak bilinen 18 kilometrelik havaalanı yolundaki duble yol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Karayolları 8. Bölge Müdür Yardımcısı Turan Gülhaş, yaptığı açıklamada, 18 kilometre uzunluğundaki havaalanı yolundaki duble yol çalışmalarında, yolun 5 kilometrelik kısmının tamamen bitirildiğini ve 13 kilometrelik kısmında yarı yol genişliğinde asfalt seviyesinin tamamlandığını belirtti. Bu yılki hedeflerinin üst yapıyı tamamen bitirmek olduğunu kaydeden Gülhaş, yolun gelecek yıl tamamen asfalt beton kaplaması ile standartlar ölçüsünde hizmete girmesi için verilecek ödenekler kapsamında çalışma göstereceklerini ifade etti.

Yolun asfalt beton kaplamasının finişerle yapıldığını dile getiren Gülhaş, "Dünya standartlarında bir çalışma yapıyoruz. Malatya protokol yolu artık standartların üzerinde hizmet verecek" dedi.

(BK-OÇ-Y)

18.11.2007 11:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title