Haberler

Projeleriyle suyun önemine dikkat çektiler

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencileri, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Banu Aksu ile birlikte hazırladıkları eTwinning projesi ile suyun önemine dikkat çektiler.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencileri, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Banu Aksu ile birlikte hazırladıkları eTwinning projesi ile suyun önemine dikkat çektiler.

Water Is Life eTwinning projesi yürütücüsü Bilecik Bozüyük Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Banu Aksu, "TheJourney of a Water Drop" adlı final ürünü olan kitaplarını Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir'e takdim ederek proje hakkında bilgi verdi. Türkiye'den 10, Portekiz'den 3, İtalya'dan 1 ve Azerbeycan'dan 1 ortağı olan ve toplam 170 öğrenci ile yürütülen projenin yürütücüsü Banu Aksu ve öğrencileri yaklaşık 4 ay süren "Water Is Life eTwinning Projesi" sürecini final ürünleri ile başarılı bir şekilde tamamladılar.

Yaklaşık 4 ay süren, 'Ne kadar az su israf edersek, gelecekte o kadar çok suya sahip oluruz!' sloganıyla yola çıkan, projenin yürütücülüğünü Bozüyük Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Banu Aksu'nun, kuruculuğunu Bilecik Ertuğrulgazi İlkokulu sınıf öğretmeni Filiz Ayhan ve Portekiz'den sınıf öğretmeni Dilia Fernandes'in yaptığı,"Water Is Life" eTwinning projesiyle Bozüyük Arif Nihat Asya Ortaokulu öğrencileri suyun önemine dikkat çektiler.

Proje ile ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir'e bilgi veren öğretmen Aksu, "Proje çerçevesinde yürütülen ve öğrencilerin suyun harika bir kaynak olduğunu anlamaları için katı, sıvı ve gaz halindeki suyla farklı deneyler yapılmış, su döngüsü gözlemlenmiş, su ile ilgili öyküler yazılmış, su ile ilgili meslekler tanıtılmıştır. Bu sayede öğrenciler, su kıtlığı yaşamamaları için su tasarrufu alışkanlıkları kazanmış, suyun bir yaşam kaynağı olduğunu ve tüm canlıların hayatta kalması için ona bağımlı olduğunun farkına varmışlardır." dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bilecik Bozüyük Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title