Haberler

Proje Yarışmasında Derece Alan Öğrencilere Altın Ödülü

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'nün 2007-2008 Yılı Teknik Okullar Arası Proje Yarışmasının Manisa Ayağı Sonuçlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'nün 2007-2008 yılı Teknik Okullar Arası Proje Yarışmasının Manisa ayağı sonuçlandı.

Manisa'da tüm okulları geride bırakan Turgutlu Hasan Ferdi Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri “Katlı Vezigon Sehpa” projesiyle il birincisi olma başarısını gösterdiler. Öğrenciler projeyle 14-18 Nisan tarihleri arasında İzmir'de yapılacak bölge yarışmasına katılacaklar. Öğrencilerin hazırladığı “Çok Amaçlı Yazı Tahtası” projesi ise il üçüncüsü oldu. Derece alan projelerde el emeği ve göz nuru döken öğrencileri Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) ödüllendirdi. Oda yöneticileri başarılı öğrencilere yarım cumhuriyet altını dağıttı. TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Türk ve Turgutlu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez de öğrencileri kutladılar.

Hasan Ferdi Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ekrem Dervent yaptığı açıklamada, "Bu yıl Manisa'da düzenlenen yarışmaya 2 proje ile katıldık. 'Vezigon Sehpa' projesi ile il birincisi, 'Çok Amaçlı Yazı Tahtası' projesi ile de il üçüncüsü olma başarısını gösterdik. Öğrencilerimizi altınlar ile ödüllendiren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine okulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

(İU-MY-ÖA) 12.04.2008 14:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title