Haberler

Yücel Yalçınkaya, AK Parti'den Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı oldu

Güncelleme:

İş dünyasının başarılı isimlerinden Yücel Yalçınkaya, AK Parti'den Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı olmak için başvurusunu gerçekleştirdi. Yalçınkaya'nın aday adaylığı başvurusu sırasında Çekmeköy'de faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanları, mahalle muhtarları, dernek başkanlarından oluşan kalabalık bir grup da kendisine destek vermek için Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanlığı'na toplandı.

İş dünyasının başarılı isimlerinden Yücel Yalçınkaya, Ak Parti'den Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı olmak için başvurusunu gerçekleştirdi.

Ak Parti'de belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Çekmeköy Belediyesinde 3 dönem Meclis üyeliği yapan, Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, Ak Parti'den Çekmeköy Belediyesi Başkan Aday Adaylığı için AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı'na başvuruda bulundu.

Yalçınkaya'nın aday adaylığı başvurusu sırasında Çekmeköy'de faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanları, mahalle muhtarları, dernek başkanlarından oluşan kalabalık bir grup da kendisine destek vermek için Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanlığı binası önünde toplandı.

"Belediyeciliğin bütün teknik yapılarını bilen bir kardeşiniz olarak Çekmeköy'ün tüm kesimlerini kucaklamak adına aday adayı olarak buradayım"

AK Parti'den Çekmeköy Belediyesi Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Yücel Yalçınkaya, "Bugün bize eşlik eden STK'lar, muhtarlarımız, esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte ilçe başkanımıza Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımızı takdim ettik. Çekmeköy'de siyasetin içerisinde uzun yıllar bulundum. Çekmeköy'ün bütün sokak ve mahallelerini bilen, belediyeciliğin bütün teknik yapılarını bilen bir kardeşiniz olarak Çekmeköy'ün tüm kesimlerini kucaklamak adına aday adayı olarak buradayım. İnşallah Çekmeköy'de yüzde 60 oranında bir oy alacağımızın sözünü verdik. Başkanımız bizi nezaket içerisinde ağırladı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çekmeköy AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title