Haberler

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Atatürk'ü anma mesajı yayımladı

Güncelleme:

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Atasoy, Atatürk'ün öncülüğünde hayata geçirilen ilkeleri ve devrimleri korumanın onurunu yaşadığını belirtti.

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy, mesajında, Atatürk'ün öncülüğünde hayata geçirilen ilkeleri ve devrimleri korumanın onurunu yaşadığını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak varlığını sürdürecektir. Atatürk, Türk milletinin ötesinde, dünya üzerindeki mazlum milletlerin lideri olarak görülmektedir. Atatürk, bir ülkenin onurunu koruyarak çağdaş bir Cumhuriyet'e dönüştürebileceğini tüm dünyaya göstermiştir ve bu mirası ebediyete taşımıştır. Mustafa Kemal Atatürk'ün, 85 yıl önce aramızdan ayrılmasını, millet adına saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Onun büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'ni bir emanet olarak değerlendiriyorum. 10 Kasım 1938'den bu yana Atatürk'ü her geçen gün daha fazla özlüyorum ve daha derinlemesine anlıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title