Haberler

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Gaziantep'te konuştu Açıklaması

Güncelleme:

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, "Birileri 'kutuplaşma' diyecek biz 'kucaklaşma' diyeceğiz.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, "Birileri 'kutuplaşma' diyecek biz 'kucaklaşma' diyeceğiz. Birileri ısrarla 'hesaplaşma' dedikçe biz 'helalleşme' diyeceğiz." dedi.

Aydın, partisinin Gaziantep İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de birçok sorunun olduğunu belirterek, insanların uzunca bir süredir kasıtlı şekilde yersiz, gereksiz ve hiç kimseye faydası olmayan konularla meşgul edildiğini ve derin problemlerin örtülmeye çalışıldığını öne sürdü.

Parti olarak milletin derdinin kendi dertleri olduğunu dile getiren Aydın, suni gündemlere takılıp kalmadan milletin yaşadığı sıkıntılara çözüm üretmeye odaklandıklarını ifade etti.

Milletin frekansıyla Saadet Partisinin frekansının aynı olduğunu, tam kadro sahada çalıştıklarını belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Birileri 'seçim, seçim' diye ortalığı tozu dumana katmaya çalışsa da biz bunca gürültünün arasında insanımızın 'geçinemiyoruz' feryatlarına tercüman olacak, her fırsatta gündeme getireceğiz. Birileri 'kutuplaşma' diyecek biz 'kucaklaşma' diyeceğiz. Birileri ısrarla 'hesaplaşma' dedikçe biz 'helalleşme' diyeceğiz. Onlar 'seçim' diyecek biz 'geçim' diyeceğiz. Generalmiş, amiralmiş, 103'müş, 104'müş, yerli, yersiz bir gündemle toplumu bu şekilde meşgul etme hakkınız yoktur. Milletin derdi başka, sizin derdiniz başka çünkü millet aç, millet yoksul, millet işsiz, millet perişan. Milletin ve milyonlarca emeklimizin derdi emekli amiraller değil evine götüreceği ekmektir."

Kaynak: AA / Politika

Birol Aydın Gaziantep Sp Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title