Haberler

Özgür Karabat'tan Başakşehir'e Kardeş Sözü

Güncelleme:

CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Karabat, Başakşehir Belediyesi Başkanlığına seçildiği taktirde şerefi ve namusu üzerine 12 maddelik söz metni hazırladı.

Başakşehir'de yaşayan herkes için, paylaşımın adaleti için sevgiyle çalışacağıma. yoksulun tapusunu, zenginin mezesi yapmayacağıma. Herkesin menfaati için, bir bilene değil bin bilene danışacağıma, toplumun her Kesiminden 1.000 Kişilik bir Halk Meclisi Kuracağıma.

50 yaş üzeri tüm vatandaşlarımıza ücretsiz chek-up hizmeti sunacağıma. Kimsenin yoksullukla terbiye edilmemesi için savaşacağıma. Başakşehir'i geçilen değil, gezilen bir ilçe yapmak için çalışacağıma. *Kültür, sanat, konser faaliyetlerinde Başakşehir'i İstanbul'un yeni merkezi yapmaya çalışacağıma.
Organize Sanayi Merkezi olan Başakşehir'i "Organize İstihdam Merkezi" yapacağıma. *Bir İleri Teknoloji Enstitüsü açmak için çalışacağıma, bazı hastalıklar ve sigarayla mücadele için her mahalleye yaşam koçları atayarak ilçemizi bir Sağlık Şehri yapacağıma söz veriyorum."
Tutamayacağım sözleri vermeyeceğime, verdiğim sözleri tutacağıma. Bazen yanlış anlaşılsam bile doğruluktan sapmayacağıma namus ve kardeş sözü."
Özgür Karabat"Başakşehir'e Kardeş Sözü'' kitapçığı dağıtarak seçildiği taktirde bunları yapmaması halinde Başakşehir'lilerin kendisinden hesap sorması gerektiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler / Politika

Başakşehir Belediyesi Özgür Karabat Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title