Haberler

Nehir: "Daha Güçlü Olmak İçin Kenetlenmeliyiz"

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in düzenlediği "Birlik Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı" Hatay’ın dinamiklerini bir çatı altında topladı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in düzenlediği "Birlik Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı" Hatay'ın dinamiklerini bir çatı altında topladı.

Toplantıya Samandağ ilçesinin 42 mahallesinden ve Hatay'ın bütün ilçelerinden katılım sağlandı. Hatay'ın ve Samandağ'ın bütün renkleri kahvaltıda buluştu.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, toplantıda yaptığı konuşmada, böylesi coşkulu bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ötürü mutlu olduğunu belirterek, "Büyük Atatürk'e çok şey borçluyuz. Eğer bu ülkede insan hakları varsa, kadın erkek arasında eşitlik varsa, eğer hak hukuk adalet dediysek bunu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sayesinde yaşıyoruz. Bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Siyaset yapmak isteyen herkese saygılıyız. Herkesin siyaset yapmaya hakkı vardır. Siyaset vatandaşı aldatmak değildir. Siyaset yapamayacağımız işleri vaat etmek hiç değildir. Siyaseti yaparken birbirimizi inciterek kırarak yapmamalıyız. Siyaset yaparken neyi talep ettiğimizi bilen bir yerden hareket etmeliyiz. Her kim doğru bir şekilde siyaset yapmak isterse bizler kendilerine saygı duymakla birlikte, üstümüze düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Aday Adayı olan arkadaşlarımın tamamını davet ettim. Gelenlere teşekkür ediyorum gelmeyenlerle ilgili de mutlaka mazeretleri vardır. Farklı bir gerekçeleri yoksa buradan saygılarımı gönderiyorum" dedi.

Başkan Nehir, hiç kimsenin elinde sihirli değnek olmadığını ifade ederek, "Bu ülke koşullarında ilçemizin payına düşeni almak için sizden aldığımız güçle canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Siyasetçinin görevi budur. Biz de bu görevi yerine getiriyoruz. Biz bir daha seçilirsek böyle yapacağız. Bu göreve bizim dışımızda kim gelirse de ona bu yönde çaba göstermeye devam edeceğiz. Büyükşehir Meclisinde temsiliyet oranımız çok düşük. Bu meclis aritmetiğinden doğru dürüst karar çıkartamıyoruz. Alamadığımız ilçeleri almak için, Büyükşehir Meclisinde dengeleri lehimize çevirmek için herkes ama herkes elinden geleni yapmalıdır. Bu sıkıntıları bir sonraki dönemde yaşamamalıyız. Kenetlenelim ve buna izin vermeyelim. Bu mümkün "diye konuştu.

Yönetime geldikleri günden bugüne çok şey değiştirdikleri ifade eden Nehir, "Sloganımız "Değişim Şart"tı. O gün değiştirmeye başladık bugün değişim devam ediyor, yarın da değiştirmeye devam edeceğiz. Toplumu daha rahat, daha refah yaşatmak için bu sürece destek vermeniz lazım. Biz bu sürecin öncüsüydük ve kısmet olursa devam edersek değişim devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Toplantıya, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Hatay İl Başkan Vekili Eser Yangın'da katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title