Haberler

Mustafa Sarıgül: "9 Mart'ta Projelerimizi Açıklayacağız"

Seçim çalışmalarını Beykoz’da sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, üçüncü köprü, viyadük ve diğer projeleriyle ilgili 9 Mart’ta basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

Seçim çalışmalarını Beykoz'da sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, üçüncü köprü, viyadük ve diğer projeleriyle ilgili 9 Mart'ta basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Beykoz Küçüksu Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Sarıgül, alandaki partilileri CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Beykoz Belediye Başkan Adayı Hızır Yılmaz ile birlikte selamladı. Burada yoğun kalabalık tarafından karşılanan Sarıgül, daha sonra Beykoz sahilinde İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"İstanbul Boğazı'nı korumamız lazım" diyen Mustafa Sarıgül, "Denizi korumamız lazım, havayı korumamız lazım, özellikle kuzey ormanlarımızı korumamız lazım. Aynı zamanda 2B sorununu da çözmemiz gerekiyor. 2B şahıslara çıkar sağlamaktan başka bir şey değildir. Kuzey ormanlarını korumak zorundayız. 30 Mart'tan sonra birçok sorunu çözeceğiz. Üçüncü köprü ve viyadüklerle ilgili ayın 9'unda basın toplantısı yapacağım. Her gün bir projemizi açıklayacağız" dedi.

"HİÇBİR KÜLTÜR MERKEZİ KARAKOL OLARAK KULLANILAMAZ"

Çeşitli meydanlarda belli başlı stantların kaldırıldığı iddialarına da yanıt veren Sarıgül, "Hiçbir demokratik ülkede meydanları emniyet mensupları korumaz. Sayın Topbaş, Taksim Meydanı'nı emniyet mensuplarına korutuyor. Hiçbir kültür merkezi karakol olarak kullanılamaz. Bugün Atatürk Kültür Merkezi çevik kuvvet ve emniyet mensuplarımızın konaklama noktası. Sayın Topbaş'ın yaptığını ne Berlin Belediye Başkanı Wowereit ne de diğer belediye başkanları yapar. Halkına maydanları kapatan bir başkanın aday olması dahi doğru değildir" şeklinde konuştu.

Polenezköy imar planları hakkında da bilgi veren Başkan Mustafa Sarıgül, "Bütün inceleme şansımız oldu. Polenezköy'de açıklanan imar planı, orada yapılacak olan yollar doğayı mahveder. Polenezköye'de gidip bizzat baktım. İstanbul'un yüz binlik planlarını, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Topbaş kendi yaptıkları planları kendileri kaldırdı çünkü kendi yaptıkları planlar şahısların çıkarlarıyla çakışmadı. Bu yüzden biz yüz binlik ve binlik planları gelir gelmez yapacağız. İstanbul mutlaka planlı büyüyecek" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Oğuz Kaan Salıcı Mustafa Sarıgül İstanbul Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title