Haberler

Martı kurucusundan Eyüp Aksu'ya: Böyle konuşursa Murat Kurum'a seçimi kaybettirecek

Güncelleme:

Üsküdar'da taksicilerle buluşan Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'a, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun desteğini "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum." sözleriyle açıklamasına Martı uygulaması kurucusu Oğuz Alper Öktem, sert bir paylaşımda bulunarak "Bu yarım akıllı galiba CHP için çalışıyor. Biraz daha böyle konuşursa Murat Kurum'a seçimi kaybettirecek." dedi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programında desteğini "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum." sözleriyle duyuran İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'ya sosyal medyadan tepki gösteren Martı uygulaması kurucusu Oğuz Alper Öktem, "Bu yarım akıllı galiba CHP için çalışıyor. Biraz daha böyle konuşursa Murat Kurum'a seçimi kaybettirecek." ifadelerini kullandı.

"SÖZ VERİP TUTMAYANI DA SAHİP ÇIKANI DA UNUTMAYIZ"

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la taksicilerin bir araya geldiği buluşmadaki konuşmasında "Biz iyiliği de kötülüğü de ekmeğimizle oynayanı da bize söz verip tutmayanı da bizi tehdit edip parmak sallayanı da taksi duraklarına sürekli uğrayıp çay içerek hal hatır soranı da bize her UKOME toplantısında sahip çıkanı da bize her platformda sahip çıkanı da bize her zaman köstek olanı da Sayın Bakan'ım unutmayız." dedi.

"TEKRAR TAKSİMETRELERİ KURUN, GELİYOR MURAT KURUM"

Aksu sözlerinin devamında "Taksici esnafı olarak herkes şunu biliyor ki Sayın Bakan'ımız bakanlığında nasıl tarih yazdıysa İstanbul'da da tarih yazacak. Biz size güveniyoruz, sizden eminiz. Beraber istişare ederek ortak akılla İstanbul'u yöneteceğinizden eminiz. Taksiye yanlış yapanlar hiçbir zaman siyasette iflah olamadılar ama biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum." ifadelerini kullandı.

MARTI KURUCUSU: BU YARIM AKILLI GALİBA

Aksu'nun konuşmasına sosyal medya üzerinden tepki gösteren Martı uygulaması kurucusu Oğuz Alper Öktem, bu sözlerin Murat Kurum'a seçim kaybettirecek nitelikte olduğunu söyledi. Öktem, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu yarım akıllı galiba CHP için çalışıyor. Biraz daha böyle konuşursa Murat Kurum'a seçimi kaybettirecek. Eyüp Aksu/Taksiciler Odası duyan İstanbullu'nun midesini bulanıyor artık."

Martı kurucusundan Eyüp Aksu'ya: Böyle konuşursa Murat Kurum'a seçimi kaybettirecek

NE OLMUŞTU?

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ile Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem arasında daha önce taksi-scooter üzerinden gerilim yaşanmış, Öktem, taksi sürücülerinin Martı kullanıcılarının üzerine araç sürdüğünü iddia etmişti. Öktem ayrıca Aksu'nun kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunmuştu.

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ise Martı'nın yeni aplikasyonunun korsan taksicilikle aynı anlama geldiğini belirterek konuyla ilgili suç duyurusu yaptıklarını söylemişti. Aksu, Öktem'i tehdit ettiği iddiasına da "Kimseyi tehdit etmeyiz haddimizi biliriz, ayrıca ben o beyefendiyi hiç tanımam, iftira..." ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Oğuz Alper Öktem Murat Kurum Alper Öktem İstanbul Üsküdar Eyüp 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

veli İdi:

İfadeye bak: Bu yarım akıllı…. Bırak kim kime çalışırsa çalışsın. Çok meraklıysan sende bir yerden adaylığını koy. Görelim aklın ne kadar ??????

49
101
yanıtYanıtla
Hasan:

sen kars da filan yaşıyorsun sanırım o uygulama olmasa bi yere gidemeyiz taksiciler almıyor bahane uyduruyor kiminle konuşsam bu adamın kurdugu uygulamayı kullanıyor ?

yanıt12
yanıt0
ekrem celebi :

asyadakı grap uygulaması gelsın turkıyeye..bulundugun konumu yazıyorsun nerete gıdecegınız yazıyorsun uygulama uydu lokasyonla herseyı halledıyor..sana en yakın taksıler ucret gosterıyor sen uygun olanı secıyorsun 5 kurus fazla para vermıyorsun..

78
2
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Murat kurumun secim kazanacagini mi zannediyorsunuz gorusuruzxyanina yaklasamaz diger belediyelerden ince istanbula oncelik verecegiz ordan alip size verecegiz yaklasimi bitti artik belli basli yerlere cila cekip istanbulu multeci cenneti yapmak halki dusunmek degildir bunu goruyor halk

46
27
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

taksımetrelerı kurun kazıklanmak ıcın

68
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu alemde yalanı bulamaç yapmış bir insan kadar mide bulandıran bir şey olamaz İstanbulda taksicilerin saltanatını bitirip taksicileri hizaya getirip İstanbullulara gerçek anlamda hizmet etmesini sağlayacak fırsatı İstanbullular en son seçimle beş yıllığına kaçırdı

14
48
yanıtYanıtla
ahmet polat:

Daha önceleri taksi sorunu yoktu diyorsun yani?

yanıt32
yanıt3
ERKAN yuksel:

adamdakı cahilliğe bak..bütün emeklerıni mazota vergilere verıyorlar yınede kurum dıyor ..yarım akıllı ..taksıcılerın bundan kurtulması lazm

7
2
yanıtYanıtla
Hasan:

dünyanin her yerinde bu tarz uygulamalar var 5 sınıf ülkelerde yok malesef o ülkelerin içinde bizde varız istediğimiz her yere giderken acaba taksi bulabilir miyiz diye mi yola çıkacağız ? artık plaka baronlarına dur demenin zamanı gelmedi mi ?

4
0
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

SİZİN 3 BLOK ÜLKESİ DEDİĞİNİZ BENİM AVRUPA DEDİĞİM ÜLKEDE BİLE TAKSİCİLİK VE BENZERİ HİZMETLER TÜRKİYEYİ 5 KATLAR HERŞEY TELEFON UYGULAMASI İLE HER İSTEDİĞİN YERE TAKSİ ONLARCA ŞİRKET VAR ÖNCE ŞİRKEY OLAMAYI ÖĞRENSİNLER SİSTEME AYAK UYDURMAK İÇİN TÜRKİYE BU KONUDA SIFIR NEDEN MI TAKSİ TARİFESİ BELLİ GİDECEĞİN NOKTA VE ÖDEYECEĞİN PARA KİMSE AKSİNİ İSTEYEMEZ

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title