Haberler

Manisa Barosu'ndan Ankara'daki Bombalı Saldırıya Kınama

Manisa Barosu, Ankara'da bombalı terör saldırısını kınadı.

Manisa Barosu, Ankara'da bombalı terör saldırısını kınadı.

Manisa Adliye Sarayı önündeki basın açıklamasına Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ve baroya kayıtlı yaklaşık 50 avukat katıldı. Açtıkları 'Terörü Lanetliyoruz. Terör İnsanlık Suçudur' yazılı pankartın arkasında toplanan avukatlar, hain saldırıyı kınadı. Manisa Barosu Başkanı Arslan, bombalı saldırının insanlık, vicdani ve hiçbir ahlaki değerle bağdaşmadığını belirterek, "Yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza, askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve ulusumuza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi terörün bu noktaya gelmesindeki kimlerin sorumluluğu olduğunu, terör örgütünün desteği nasıl sağladığını, asker ve polisin en iyi kadrolarının nasıl tasfiye edildiğinin bilincindeyiz. Ancak bunları bugün tartışmanın bir menfaati olmadığını da biliyoruz" dedi.

Son günlerde artan terör olayları sebebiyle toplumun her kademesini birlik olmaya davet eden Arslan, "Bugün teröre karşı birlik günüdür. Dayanışma günüdür. Türk, Kürt, Laz, Çerkez demeden bu ayırımı yapmadan bir bütün olarak hareket edip terörü lanetleme yok etme adına birlik olmamız gereği ortadadır. Bundan önce yaşanan terör saldırılarında olduğu gibi tüm vatandaşlarımız sağduyu ile hareket ederek bu amaca varmak zorundayız. Aynı şekilde yöneticilerimizin de bu tavır içinde hareket ederek, ayrımcılığa son verip vatandaşın bütünlüğünü sağlamak adına ne gerekiyorsa yapmaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bu hatırlatmayı gerek iktidar partisi, gerek muhalefet partileri gerekse Cumhurbaşkanına yönelttiğimizin bilinmesini isteriz" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ali Arslan Politika Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title