Haberler

Karamollaoğlu: Meclis'in açılışından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Güncelleme:

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Meclis'in açılışından sonra değişiklikler olacağını belirtti ve iktidarın farklı bir Meclis göreceğini söyledi.

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Pazar günü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açıklayacak. Şimdiden sesleniyorum; bu Meclis'in açılışından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Allah'ın izniyle. İktidar 2002'den beri alışık olduğundan çok farklı bir Meclis görecek bu dönemde" dedi.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Karamollaoğlu, seçimlerin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen Türkiye'de iyiye giden bir şey olmadığını belirterek, "Bırakın en ufak bir iyileşmeyi, aksine her geçen gün problemlerimiz daha da derinleşiyor. İçinde bulunduğumuz dönem artık derinleşmiş ve kalıcı yoksulluk dönemidir. Böyle tarif edilecek ileride. Zira vatandaşlarımız kıt kanaat geçinmeye çalışıyor. Ayın sonunu getiremiyor. Maalesef taksitlerini bile ödeyemiyor. Kredi kartı takibe düşüyor. Sofrasındaki porsiyonlar günbegün küçülüyor. Et, süt, peynir, hatta artık yumurta bile alamıyorlar. Kış kapıda on binlerce aile tüm kış yorganın altında ısınmaya çalışacak. Okullar açıldı, yine binlerce aile çocuğuna beslenme koyamadıkları için bir burukluk ve hüzün yaşıyor" diye konuştu.

'HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK'

Yasama faaliyetlerinde insanların hayrına olacak işlerde iktidarın yanında olacaklarını söyleyen Karamollaoğlu, "Uyuşturucu tacirlerine, mafyalara, çetelere karşı kim mücadele veriyorsa onun yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Evlatlarımızı zehirleyenlere kim diz çöktürüyorsa, şehirlerimizin huzur ve güvenliği bozanlardan kim hesap soruyorsa biz onların destekçisiyiz, yanındayız. Pazar günü TBMM açılacak. Şimdiden sesleniyorum; bu Meclis'in açılışından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Allah'ın izniyle. İktidar 2002'den beri alışık olduğundan çok farklı bir Meclis görecek bu dönemde. Çünkü artık Saadet- Gelecek grubu var Meclis'te. İnanç, azim ve kararlılıkla biz daima Meclis'te olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Temel Karamollaoğlu Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title