Haberler

Gto, Kılıçdaroğlu'nu Ağırladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret odası Başkanı Eyyüp Bartık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve ekibini kabı da karşıladı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Umut Oran ve Erdoğan Toprak, milletvekilleri Mehmet Şeker, Ali Serindağ, Sinan Aygün, Faik Öztrak, Sena Kaleli, İl Başkanı Mehmet Gökdağ ile birlikte GTO Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni dönemde yapacakları çalışmalar için başarılar diledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep'in Türkiye ortalamasının üzerinde büyüdüğünü dile getirerek " Gaziantep son yıllarda hızla büyüyen bir kent. Özellikle dış ticarette çok hızlı büyüyor. Gaziantep'i mutlaka herkes incelemeli ve çok iyi analiz etmeli. Bu büyümeyi diğer şehirlere de kopyalamalıyız. Gaziantep olarak iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ticari performansımızı bundan sonra daha arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gaziantep Ticaret Odası yönetiminin Gaziantep'in dinamizmine uygun genç ve dinamik bir ekip olduğunu, vurgulayarak, " Yeni seçildiniz siz de yeni bir ekip sayılırsınız sizleri kutluyorum. Genç ve dinamik bir ekip olarak Gaziantep'in dinamizmine uygun bir ekip olarak yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Sizin de ifade ettiğiniz gibi Gaziantep Türkiye ortalamalarının çok daha üzerinde bir performans göstererek büyüyor. Bu da Gaziantepli işadamlarının özgüveninin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Gaziantep'e ürettiği mala ve kararlılığına güveniyoruz. Gaziantep'in oluşturduğu bu tablodan gurur duyuyoruz. Sizler çalışarak, üreterek istihdam yaratıyor ve işsizliği önlüyorsunuz. Diğer kentlerde işsizlik Gaziantep'e göre yüksek. Gaziantep iş dünyasının gösterdiği çabalar işsizliğin büyük ölçüde azalmasını sağlıyor" şeklinde konuştu.

GTO Başkanı Bartık, ziyaretin anısına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yöresel bir bakır işleme plaket hediye etti.

Yapılan görüşmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu'nu ziyaret ederek esnafın sıkıntıları hakkında bilgiler aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Aygün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title