Haberler

Çanak: "Chp ile Hdp'nin Birbirinden Farkı Yok"

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "CHP ile HDP’nin birbirinden hiçbir farkı yok" dedi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, "CHP ile HDP'nin birbirinden hiçbir farkı yok" dedi.

Ak Parti Ordu İl Yönetim Kurulu, parti binasında AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk başkanlığında toplandı. Yönetim Kurulu üyeleri toplantıda, yeni dönemde Ordu'da yapılacak çalışmaları ve parti politikalarını değerlendirdi.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, ülke gündemini değerlendirdi. Çanak, konuşmasında HDP ile CHP'yi eleştirerek, "TBMM'de şahit olduğumuz en önemli ayrıntı şudur ki, aslında CHP ve HDP'nin birbirinden hiç farkı yok. İkisi de ülke menfaatine olan bir şeyi istemiyor, ikisi de ülkenin gelişmesini, önünün açılmasına hep takoz oluyorlar. Bu zihniyetler eski Türkiye'nin vesayet sistemini devam ettirmek istiyor. Yıllarca devleti yönetme ayrıcalığını şimdi de Yeni Türkiye aşamasında elde etmek isteyenler türlü çabalara girişmekte, kimi terör örgütünün arka bahçesi olmakta, kimi ülkesinin Cumhurbaşkanına galiz sözler sarf etmekte ve ülkesini başka ülkelere şikayet etmektedir. Eski Türkiye'yi devam ettirmek isteyenler şunu iyi bilmelidir ki, Yeni Türkiye'nin felsefesini, gerekçesini ve meşruiyetini artık iyice kavramalıdırlar" diye konuştu.

"CHP VE HDP TERÖR ÖRGÜTÜNE LAF KONDURMUYOR"

Terör belasından kurtulmak için asker ve polisin büyük gayret gösterdiği bir aşamada her iki partinin de terör örgütüne en küçük bir suçlama getirmediğini ileri süren Çanak şöyle konuştu:

"Son günlerde akademisyeni, sanatçısı, sivil toplum örgütleri, hep devleti suçluyorlar. Cani, çocuk katili terör örgütüne tek kelime etmiyorlar. Hep aynı yerden besleniyorlar. Kökü dışarıda olan, içeride maşaları ile ülkemizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kararlılığı, asker ve polislerimizin başarılı operasyonları, bir parti ülkesinin geri kalmasını ister mi? Bir parti ülkesinin milli çıkarlarını başka bir ülkeye sır eder mi? Bir parti ülkesinin bölgesinde söz sahibi olmasından rahatsız olur mu? Evet, CHP ve HDP rahatsız oluyor. TBMM'de ne zaman ülkemizin milli çıkarlarına dair bir kanun gelse engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar ama ne yapsalar nafile Yeni Türkiye'nin kurulmasını engelleyemeyecekler." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Oktay Çanak AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title