Haberler

Belçika Dışişleri Bakanı: Batı Şeria'da yerleşimcilerin uyguladığı sömürgeleştirme ve şiddet yasadışıdır

Güncelleme:

Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, Filistin'in Batı Şeria bölgesine yaptığı ziyaret sırasında, yerleşimciler tarafından uygulanan sömürgeleştirme ve artan şiddetin yasadışı olduğunu belirtti. Lahbib, tüm Filistinliler ve İsraillilerin barış içinde yaşayabilmesi için bu duruma son verilmesi gerektiğini söyledi.

Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, Filistin'in Batı Şeria bölgesine yaptığı ziyaret sırasında, "Batı Şeria'da yerleşimciler tarafından uygulanan sömürgeleştirme ve artan şiddet yasadışıdır" dedi.

Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, Filistin'in Batı Şeria bölgesini ziyaret etti. Lahbib, "Batı Şeria'da yerleşimciler tarafından uygulanan sömürgeleştirme ve artan şiddet yasadışıdır. Bunlara son verilmelidir. Belçika AB düzeyinde tedbirler almış ve yaptırımlar elde etmiştir. Tüm Filistinliler ve İsrailliler barış içinde yaşayabilmelidir" dedi.

Lahbib ayrıca İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz ile bir araya gelerek, 7 Ekim'de Süpernova müzik festivalinde ölenlerin anıldığı yeri ziyaret etti. - BATI ŞERİA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Batı Şeria Filistin Belçika Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title