Haberler

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Batman'da

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Erkan ile beraber Batman'a geldi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Erkan ile beraber Batman'a geldi.

Tarifeli uçakla Batman'a gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Genel Başkan Yardımcısı Erdem Erken, havalimanında Batman Valisi Ahmet Turhan ve AK Parti il Başkanı Murat Güneştekin ve partililer tarafından karşılandı. AK Parti İl Başkanlığı'nın Tauna Garden düğün salonunda vereceği iftar yemeğine katılmak için Batman'a gelen Atalay ve Erdem, Batman Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik makamında konuşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yapılan son vali atamalarıyla ilgili, "Genel politikamız özellikle bu bölgemizde ve Türkiye'nin her yerinde otoriter devletin temsilcileri değil, şefkatli insan yüzlü ve demokratik devletin temsilcileri olarak idarecilerimizi görmek isteriz ve bu dönem ülkede büyük bir değişim oldu bu manada ve bu değişimi en fazla bu bölge hisseder" dedi.

Konuşma sonrası Batman Valisi Ahmet Turhan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'a Hasankeyf işlemeli tabak hediye etti. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

MURAT GÜNEŞTEKİN Batman Valiliği Beşir Atalay Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title