Haberler

Almanya Parlamentosu Heyeti İran'da

Almanya Hristiyan Birlik partilerinin (CDU/CSU) Federal Meclis Grubu Başkan Vekili Andreas Schockenhoff, beraberindeki heyetle resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Tahran’da, İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burujerdi ile görüştü.

Almanya Hristiyan Birlik partilerinin (CDU/CSU) Federal Meclis Grubu Başkan Vekili Andreas Schockenhoff, beraberindeki heyetle resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Tahran'da, İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burujerdi ile görüştü.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, görüntü alınmasının ardından basına kapalı gerçekleşen görüşmede, iki ülke parlamentoları arasındaki iş birliği olanakları ele alındı.

Alman parlamenter heyetinin yanı sıra aralarında eski İngiltere Dışişleri Bakanı Jack Straw'ın da bulunduğu İngiltere Parlamentosundan bir heyet de resmi ziyaret kapsamında Tahran'da bulunuyor. Geçen hafta ise İtalya Parlamentosundan bir heyet İran'a resmi ziyarette bulunmuştu. - İran

Kaynak: AA / Politika

Almanya Tahran İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title