Haberler

AK Parti'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirtti.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirtti.

Özçelik, partisinin 15. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı mesajında, AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

"Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz, ülkemizin dört bir köşesinin çehresini değiştirmiştir." ifadesini kullanan Özçelik, şöyle devam etti:

"Aklınıza gelebilecek her alanda, AK Parti yeniden bir atılım ve dirilişin baş rolü olmuştur. Bu yenilikçiliğin, bu pozitif değişimin sonucunda ise aziz milletimiz, partimizi 3 Kasım 2002'den itibaren bugüne kadar her platformda layıkıyla sahiplenmiş ve güçlü bir destek vermiştir. AK Parti, milletin partisidir. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım icraat düsturuyla hareket ederken, devlet ve millet el ele, omuz omuza anlayışını da harfiyen yerine getirmeye devam ediyoruz. Türkiye eski Türkiye değildir, günü kurtarmaktan öte geleceğe dair büyük hedefleri olan bir ülkedir. Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olmak için gayretlerimiz en üst seviyede devam ederken iç ve dış tehditlere karşı da mücadelemiz kararlı bir şekilde yürütülmektedir. Bir yandan PKK, bir yandan FETÖ, bir yandan DAEŞ, bir yandan YPG ve bir yandan bunların türevleri olan terör örgütlerine, bu terör örgütlerini kullananlara karşı mücadelemiz Allah'ın da yardımıyla devam etmektedir."

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Bayram Özçelik Ak Parti Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title