Haberler

AK Parti'li Eker: Bölgenin Sorunlarını Barış İçinde Çözmeyi Öneriyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Geçmişte birçok hizmeti nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde sizin hizmetinizde olacağız. Türkiye'nin, bölgenin ve Diyarbakır'ın sorunlarını barış ve kardeşlik içinde çözmeyi öneriyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Geçmişte birçok hizmeti nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde sizin hizmetinizde olacağız. Türkiye'nin, bölgenin ve Diyarbakır'ın sorunlarını barış ve kardeşlik içinde çözmeyi öneriyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan ve Diyarbakır 1'inci sıra milletvekili adayı Mehdi Eker, seçim çalışmaları kapsamında, milletvekili adayı Nezihe Kent'in Diyarbakır'daki seçim bürosunu ziyaret edip, partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Eker, AK Parti olarak bu seçimde Diyarbakır'ın kaderini değiştirecek bir karar verilmesini istediklerini dile getirdi. Bu kararın, Diyarbakır'ın barışının ve huzurunun kararı olacağını vurgulayan Eker, şunları söyledi:

"Siz, bu kararla bu tercihle Diyarbakır'ın barış isteyen mesajını Ankara'ya, bütün Türkiye'ye ve bütün dünyaya vermiş olacaksınız. Çok acılar çektiniz. Bu şehrin dökülen gözyaşları, aslında yüreğinizde kopup, gelen yaşlardır. Sizlerin anne olarak yürek yangınlarınızın ifadesidir. Burada ne kadar acı yaşandıysa ne kadar ocak sönüldüyse ne kadar yürek yangını olduysa bunu en iyi Diyarbakır'ın kadınları bilir. Biz, sizin yürek yangınlarınızı sönmesini istiyoruz. Sizin gözyaşlarınızın dinmesini istiyoruz. Sizin evlatlarınızın AŞ ve iş sahibi olmasını istiyoruz. Ocakları söndüren terör, biliyoruz ki yürekleri yakan terör, evlatlarınızın aynı zamanda işsiz kalmasını istiyor. Onlar, iş ve AŞ olsun istemiyorlar. Çünkü iş ve AŞ çok olursa dağa götürecekleri kimseyi bulamazlar. 24 Haziran, bu tercihin yapılacağı gündür. Sorunlarımızı barış içinde, demokratikleşme ve sivilleşmeyle çözmekten yanayız. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan bunu istiyoruz."

'TERÖR UYGULAMADAN DÜŞÜNCELERİMİZİ TARTIŞALIM'

Bölgede yaşanan sorunları barış ve kardeşlik içinde çözmek istediklerini vurgulayan AK Parti'li Eker, "Bizim diğer partilerden farkımız şu. Biz Diyarbakır'ın, bölgenin sorunlarının olduğunu biliyoruz; ama biz bu sorunları nasıl çözeceğimizi biliyoruz. Geçmişte birçok hizmeti nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde sizin hizmetinizde olacağız. Türkiye'nin, bölgenin ve Diyarbakır'ın sorunlarını barış ve kardeşlik içinde çözmeyi öneriyoruz. Başkaları da diyor ki 'Biz şiddeti ve terörü yöntem olarak uyguluyoruz'. Biz, şiddet ve teröre karşıyız. Fikirlerimiz, düşüncelerimiz ayrı olabilir; ama farklı düşüncelerimizi birbirimize, insana yakışır bir şekilde, zorbalık yapmadan, baskı yapmadan, terör uygulamadan, şehirleri yakıp, yıkmadan düşüncelerimizi tartışalım" diye konuştu.

- Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Diyarbakır Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title