Haberler

Polis Memurundan Örnek Davranış

Ordu'da görevli polis memuru, yağlı boya ve kara kalem eserlerinin yer aldığı kişisel resim sergisinin gelirini, şehit polis ailelerine bağışlayacak.

Ordu'da görevli polis memuru, yağlı boya ve kara kalem eserlerinin yer aldığı kişisel resim sergisinin gelirini, şehit polis ailelerine bağışlayacak.

Kabadüz Emniyet Amirliğinde görevli 6 yıllık polis memuru Mehmet Aygün, yaklaşık 1,5 yıldır yaptığı resimlerden oluşan kişisel sergisini, "Arayış" adıyla Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde Ordulu sanatseverlerin beğenisine sundu. Aygün'ün sergideki yağlı boya ve kara kalem resimlerinin satışından elde edilecek gelir, şehit polis ailelerine bağışlanacak.

Mehmet Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, resim yapmayı çok sevdiğini, ilk kişisel sergisini açmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Boş vakitlerinin tamamını resim yaparak geçirdiğini anlatan Aygün, "Resim yaparken yorgunluğumu da bir anlamda gidermeye çalışıyordum. Daha sonra resimlerimin beğenildiğini fark ettim. Kendimi biraz daha geliştirerek resimlerimi büyük bir özenle yapmaya çalıştım" dedi.

Açtığı sergide 28'i yağlı boya, 2'si kara kalem 30 eseri bulunduğunu dile getiren Aygün, "Emniyet teşkilatımızın bu yıl 168'inci yıl dönümünü kutluyoruz. Bundan dolayı sergimi Polis Haftası'nın öncesinde düşündüm. Resimlere gösterilen ilgi de çok iyi" diye konuştu.

Sergide satılacak eserlerin bedelinin bağışlanacağını vurgulayan Aygün,

"İsteyen herkes sergideki resimleri satın alabilir. Amacım tüm geliri şehit polis ailelerine bağışlamak. Bu düşünceyle yola çıktım, inşallah sergimiz amacına ulaşır" ifadelerini kullandı.

Serginin, 8 Nisan'a kadar açık kalacağı öğrenildi. - ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Aygün Kabadüz Ordu Yerel Haberler

title