Haberler

Polat: "Gs'yi Dünya Kulübü Yapacağız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de Elde Ettikleri Şampiyonluğun, Camialarının Gücünü Bir Kez Daha Gösterdiğini Kaydetti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de elde ettikleri şampiyonluğun, camialarının gücünü bir kez daha gösterdiğini kaydetti.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin yarın piyasaya çıkacak ''Şampiyonluk Özel Sayısı''nda Polat, Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'i zirvede tamamlayarak, adını 17. kez şampiyon olmanın gururuyla tarihe bir kez daha yazdırdığını belirtti.

Polat, elde ettikleri başarının mutluluğunu yaşamanın yanı sıra orta ve uzun vadede Galatasaray'ı çok daha iyi bir noktaya taşımak ve sahip olduğu marka değerini yükselterek gerçek anlamda bir dünya kulübü yapabilmenin uğraşı içinde olacaklarını kaydetti.

Seçildikleri günden itibaren yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber kollarını sıvayarak işe giriştiklerini belirten Polat, ''Aslantepe stat projesi başta olmak üzere, tesisleşme, idari anlamda yeniden yapılanma ve mali durumun çağdaş bir dünya kulübünde olması gerektiği şekilde düzeltilerek geliştirmesi anlamında ne yapılması gerekiyorsa yapmanın gayreti ve azmi içinde çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title