Haberler

Teröristlerin Korkulu Rüyası Karadeniz'de! Polis Özel Harekat Giresun'da Operasyona Başladı

Güncelleme:

Terör örgütü PKK'ya Karadeniz'de tarihi darbeler vurulurken Polis Özel Harekat ekipleri Giresun kırsalında operasyona başladı. PÖH timlerini karşılarında gören teröristlerin korku dolu konuşmaları ise deşifre oldu.

Giresun kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü timleri de sıcak bölgede asker ile omuz omuza terör örgütü PKK'ya karşı mücadele veriyor. Örgütün sözde Giresun grup sorumlusu 'Çiyager' kod adlı terörist Serdar Bekmez'in Yağlıdere kırsalında öldürülmesinin ardından PÖH timleri operasyonlarını hızlandırdı.

TERMAL KAMERA VE KOBRALAR TAKİPTE

Bölgede terör unsurlarına karşı arama tarama ve pusu faaliyeti yürüten timler termal kameralar ve 'Kobra' diye tabir edilen zırhlı araçlar ile bölgeyi didik didik tarıyor.

"BİR ANDA ÇIKTILAR, NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK"

JOPER, JÖH, PÖH ve istihbarat unsurları bölgede adeta kuş uçurtmazken bölücü terör örgütü mensuplarının son telsiz kestirmeleri de alındı. PÖH timleri ile girdikleri çatışma sonrası grup sorumlularının öldürülmesiyle şoka giren PKK'lılar telsizdeki konuşmaları da dikkat çekti. Telsiz kestirmesinde, "Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık, ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü" dedikleri ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun PKK 3.Sayfa Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (28)

VAN LI YAM ŞANLIYAM:

ALLAH IM VATANIM TÜRKİYE YE DÜŞMANLIK EDEN DIŞ DEVLETLERİ VE TERÖRİST GRUPLARI. IRKIÇILIK YAPANLARI PARIM PARÇA YAŞAMA ŞANSI VERME ALLAH IM PÖH VE JÖH Ü TÜM SİAHALI KÜVETERİMİZİ SEN KORU YA RESUL ALLAH AMİN

12
1
yanıtYanıtla
GÖLELİ TÜRK:

AĞZINA SAĞLIK KARDEŞİM

yanıt3
yanıt0
vay:

Millet uyanıyor. Yüzyıllardır her cesit yönetimimizi, milletimizi ve vatanımızı parcalamak isteyen ic ve dıs gücler tarafınfan yaratılan bölücüler, provakatörler, yanlıs lanse ettiricicer, algıda yön değistiriciler, yalan hikayeciler, terör grupları kıskırtıcılar milletimiz uyandıkça cezalarını misliyle çekecekler. Derindeki yöneticileri büüyük hayal kırıklıkları yasayacaklar.

11
0
yanıtYanıtla
PiLOT:

ASLANLARIM ALLAHA HUTALA SIZINLE OLSUN DUA LARIMIZ SIZINLE ALAHU EKBER TEKBIR TEKBIR TEKBIR

4
2
yanıtYanıtla
GERÇEK:

Böcekleri ezmeye devam

3
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Bu aralar cok iyi gidiyo güvenlik güclerimiz ve MIT imiz , süpersiniz aslan parcalari. Allah yardimciniz olsun , acimayin bu hayin cakallara

3
0
yanıtYanıtla
y-d:

benim bildiğim karadenizde pkk denen şerefsiz terör örgütünün ne işi var bunlar buralara kadar nasıl geliyorlar veya kimler tarafından hamiliğı yapılıyor bunlar buralarda fazla yaşama şanslarının olmadığı bir bölgede bunların erzak alım işlerinide birirleri üstlenmesi lazım ama gelelim bu noktada bunların kardenizde devsol devrimcilerle birlikte harakat etmesi lazım yoksa bunların bu çoğrafyada tek başlarına yaşama şanslarının olmadığını düşünüyorum ormanlık alanda bunları ayılar kurtlar yer bu

2
0
yanıtYanıtla
ALLAH c.c. askerımızı polısımızı korusun:

bu pkk gıbı ıvır zıvır ların destekcılerı olmasaydı bu gune kadar gelemezlerdı, ama gunu gelınce tuvalet kagıdı gıbı atılacaklar, ALLAH c. c. polısımıze , askerımıze guc kuvvet, zıhın acıklıgı versın

2
0
yanıtYanıtla
haha:

yaglıdere dekı bazı hayınler zaten teror destekcısı

2
0
yanıtYanıtla
PEH:

Bu ülkenin savaş gücü JÖH tür.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title