Haberler

Peygamber Efendimizin Hayatı ile İlgili Bilgi Yarışması Yapıldı

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde lise öğrencileri arasında peygamber efendimizin hayatı ile ilgili bilgi yarışması yapıldı.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde lise öğrencileri arasında peygamber efendimizin hayatı ile ilgili bilgi yarışması yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği liselerarası yarışma, Edüstri Teknik ve Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşti.

Bilgi-kültür yarışmasında öğrencilere 15 soru yönlendirildi. Soruların 15'ine doğru cevap veren Şöhrettin Duygu Anadolu Lisesi yarışmanın birincisi olurken, Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Kız Teknik ve Meslek Lisesi üçüncü oldu. Yarışma sonunda derece alan öğrencilere ve yarışmaya katılan bütün öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan, liselerarası yapılan şiir okuma yarışmasında ise, Edüstri Teknik ve Meslek Lisesi birinci olurken, Kız Teknik ve Meslek Lisesi ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.

Her iki yarışmanın birincileri Yozgat'ta yapılacak yarışmalarda ilçeyi temsil edecek.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Akdağmadeni Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title