Haberler

Parka Fuhuş Baskını! 10 Kadın ve 1 Eşcinsel Erkek Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da İnönü Parkı'nda fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis baskın düzenledi. 50 ila 100 tl arasında fuhuş yaptıkları belirlenen 10 kadın ve 1 eşcinsel erkek gözaltına alındı.

Adana polisi, İnönü Parkı'nda fuhuş yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 10 kadın ve 1 eş cinsel erkeği gözaltına aldı.

11 KİŞİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde bulunan İnönü Parkı'nda fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine baskın yaptı. Şok baskında parka giren polis, banklarda oturup bekleyen 10 kadın ve 1 eş cinsel erkeği yakaladı.

PARA CEZASI UYGULANDI

Gün içinde parkta müşteri bekleyip 50 ile 100 lira arasında erkeklerle ilişkiye giren kadınların gece de otoyolda fuhuş yaptığı ortaya çıktı. Fuhuş yapan kadınların ise genellikle yardıma muhtaç ve kimsesiz olduğu ileri sürüldü. Emniyete götürülen kadınlara ise idari para cezası uygulandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

dersimli:

adanaya taşınacağım.

16
2
yanıtYanıtla
ramiz:

niye kirlenmek içinmi

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Adana li olarak basima gelmis bir seyi anlatim bir bayanla tanistim bana para karsiliyla benim le olacagini soyledi ben o na dedim nerelisin o adanaliyim dedi yalan soyluyorsun dedim sonra bana döddu izmirliyim dedi yine yalan soyluyorsundedim ozaman nereli oldugunu benim soylememi istedi ben dedim Sen dogulusun güldü nasil anladin dedi konusmadan her cumlenin bitiminde arkasina lo kelimesi koyuyor bunu ne adanali nede izmirli kulaniyor aslinda nereli oldugu oneml degil nasil bu bataga düstügü

7
10
yanıtYanıtla
Yudum:

Yav hehe

yanıt2
yanıt4
Seminary:

La bu Adana lut kavmi gibi her türlü pislik var..

7
2
yanıtYanıtla
adanalı:

ula gene adanaaaaaa

8
1
yanıtYanıtla
ADA:

mavi elbiseli kadın çok iğrenç parasızda olsa kimse dönüp bakmaz heralde bu kadına

6
1
yanıtYanıtla
AEİ:

SEN ÖYLE ZANNET

yanıt0
yanıt0
adana ülke olsun:

Bu olaylar yıllardan belli var ordaki insanlar yıllardan beli fuhuş yapıyor sokakta kalan kadınlar genellikle kimsesi olmayan kadınlar yoksa adananın ortasın da kimse fuhuş yapmaz mutlaka akrabası komşusu görür o bayanlar kimsesiz

4
2
yanıtYanıtla
sss:

50 ile 100 tl ne ya :) hiç para almasınlar bari

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title