Haberler

Özhaseki'den Tolunay Kafkas'a Destek

Seki'den Tolunay Kafkas'a Destek

SEKİ'DEN TOLUNAY KAFKAS'A DESTEK

- KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ:

- "HOCAMIZA YAPILAN BU HAREKETİ HİÇ DOĞRU BULMUYORUM"

- "KAYSERİSPOR TARİHİNİN EN GÜZEL GÜNLERİNİ YAŞIYOR"

- "BU İSTİKRAR DEVAM ETTİĞİ SÜRECE GELECEK SEZONLARDA KAYSERİSPOR ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAKTIR"

(FOTOĞRAFLI)

SİNAN ERDOĞAN

KAYSERİ İHA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gectiğimiz hafta sonu oynanan Kayserispor-Trabzonspor maçında taraftarın Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ı istifaya çağırmasını eleştirerek, Tolunay Kafkas'ın arkasında olduklarını söyledi. Başkan Özhaseki, Kayserispor'un gelecek sezonlarda şampiyonluğa oynayacağını da iddia etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor'un Trabzonspor karşısında çok güzel bir galibiyet aldığını ancak, galibiyet sevincini doyasıya yaşayamadıklarını söyledi. Başkan Özhaseki, "Çünkü bazı seyircilerimiz, takımdaki bir oyuncu değişikliği ile hemen hocamıza istifa seslerini yükselttiler. Bu yapılan hareketi hiç doğru bulmuyorum. Kayserispor tarihinin en güzel günlerini yaşıyor. 40 yıllık kulüp, her an düşme

potasındayken, ikinci lige, üçüncü lige düşüp çıkma mücadelesi verirken, şimdi ilk beşlerde devamlı ciddi mücadeleler içerisinde" dedi.

Bütün Türkiye kamuoyunun Kayserispor'u konuştuğu belirten Özhaseki, "Bundan on, on beş sene önce üç büyükler geldiğinde, aman ne olur, 1-0'la bitirsek fazla fark yemesek gibi düşünürken, şimdiler de ise elimizden Galatasay'ı kaçırdık, Fenerbahçe'yi kaçırdık diye dizlerimize vuruyoruz. Bu ortamlara geldik. Kayserispor'un geldiği nokta muhteşem. Elimizde ki 10 milyon dolarlar, 5 milyon dolarlar teklif edilen oyuncularımızı kaptırmıyoruz. Bunlar çok önemli şeyler. Kulüp yöneticilerimiz bunları çok rahat

satıp, kasaya koyabilir ve başka oyuncular alabilirler. Ama zorluk çekiyorlar, başka yerden para buluyorlar, bu oyuncuları Kayserililere izlettiriyorlar. Transfer politikası olarak, bütün büyük kulüpler bizim futbolcularımızı almak istemiyor mu?, Transferde adı en çok konuşulan bizim iki tane delikanlı değil mi?. Bütün bunları Kayserispor bünyesinde tutma başarısını gösteriyor" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın çok ciddi ve gayretli bir teknik adam olduğunu ifade eden Mehmet Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tolunay Kagkas, yurt dışı eğitimi almış, yabancı dili olan, milli takımlarda çalışmış, hem oynamış, hem gayret eden dürüst bir arkadaş. Böyle bir maçta hocaya tepki göstermeye anlam veremiyorum. Seyircimize ben sitem ediyorum. Geliyorlar arkadaşlar çok güzel çekirdek çıtlatıyorlar. Arada gol olursa bir bağırıyorlar, sonra yeniden çekirdek yemeye devam ediyorlar. Çekirdek konusunda çok azimli maşallah bizim seyircimiz, kabala almış gibi bir poşet çekirdeği bitiriyorlar. Ama bu arada oyuncu değiştirirken

de hocayı sevmiyorlar, ben bu işten bir şey anlamadım. Emin olun şu Trabzon maçında azıcık bir futbol bilgim varsa, tamamen taktik üzerine kurulu bir oyun oldu. Baştan sona taktik mücadelesi olarak geçti. Bütün futbolcuları en ince detayına kadar bilen teknik direktör oyuncu değiştirmesinde yuhalanıyor. Böyle bir şey olur mu? Geldiğimiz noktayı göz ardı etmeyelim. Bu takım bir daha zor bulunur, teknik direktör zor bulunur, böyle bir yönetim zor bulunur. Yenilebiliriz de, yenebiliriz de, bunlar ayrı şeyler.

Ama Kayserispor'un geldiği bu nokta çok güzel. Bundan sonra bu istikrar devam ederse, bu oyuncularımızı elimizde tutarsak, bundan sonra ki senelerde şampiyonluğa oynarız. Ama seyircimizin de destek olması lazım. Bu tür sesleri çıkarmaması lazım. Benim seyircilerimizden ricam, bu teknik kadroya, futbolculara, yönetime güvensinler. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. Kayserispor daha iyi yerlere gelecektir"

(SE-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title