Haberler

Dertlere Deva Tünel: Yüzerek Geçenler Sıkıntılarından Kurtuluyor

Güncelleme:

Bursa'da içi su dolu tünelden yüzerek geçenlerin sıkıntılarından kurtulduğuna inanılıyor.

Bursa Orhaneli ilçesinin Kusumlar köyünde suyun akışıyla oluşan doğal tünel, bekarların, hastaların ve üzerinde büyü olduğunu düşünenlerin akınına uğruyor. İnanışa göre 5 metre uzunluğundaki doğal kayalardan oluşan tünelden geçenler dert ve sıkıntılarından kurtuluyor. Türkiye'nin her yerinden gelip tünele girip sıkıntılarından kurtulanlar köye bağışta bulunuyor.

HASTA VE SIKINTISI OLANLAR ZİYARET EDİYOR

Ünü bütün Türkiye'yi saran tüneli hasta ve sıkıntısı olanlar ziyaret ediyor. İnanışa göre tünelin içinden yüzerek 3 defa geçiliyor. Dağdan akan soğuk suyu sebebiyle ancak havaların ısınmasıyla vatandaşların ziyaret ettiği tünel bugünlerde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

''İYİ OLDUM DİYENLER KÖYÜN DERNEĞİNE BAĞIŞ YAPIYOR''

Kusumlar Muhtarı Halil İbrahim Eren, "Köyümüzde bulunan 5 metrelik tünelin içinden geçenlerin dertlerinden kurtulduğuna inanılıyor. Yıllardır içinden su akan bu tünel, hastalar, kısmetini açmak isteyenler ve üzerinde büyü olduğunu düşünenler tarafından ziyaret ediliyor. Bu tünelden geçip iyi oldum diyenler tekrar gelip köyümüzün derneğine bağışta bulunuyor. Havaların ısınmasıyla birlikte köyümüzdeki ziyaretçi sayısında gözle görülür artış başlamasını bekliyoruz" dedi. Kusumlar köyündeki tüneli ziyaret eden vatandaşlar ise "Biz de gelip bu tünelden 3 defa geçtik. Bakalım biz de derdimize derman bulabilecek miyiz?" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhaneli Türkiye 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

SEN NEYMİŞSİN ABİ:

Ahh, sen ne büyük adammışsın AZİZ NESİN. . . Bu ülkede, senin espri olarak söylediğin 60 oranı maalesef gerçekmiş. . . Bunu duyan yağmacılar, sürekli bu oranı artırmaya çalışıyorlar. .

9
8
yanıtYanıtla
neco:

be oglum aziz nesinimi ozledin o yuzde 60 in nerede oldugunu merak ediyorsan chpye git

yanıt0
yanıt0
nuri:

allah akıl fikir versin

14
0
yanıtYanıtla
jandarma:

van gölü canavarına inananlar bunada inanırlar

12
1
yanıtYanıtla
böyle diyenlere de inanmıştık:

Onları da gördük.

yanıt0
yanıt0
harun:

batil inanctan baska bir sey degil . sacmalik

13
0
yanıtYanıtla
YAVUZ:

Bırakın şu saçmalıkları. . aklınız yok mu sizin

11
0
yanıtYanıtla
Mete:

muhtarın artı geçim kaynağı demek ki reklam yapıyor. Allah tan başka kimseden isteme insan oğlu, Allah a yönel ve ona dua et ve Yaradan dan iste.

11
0
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN BEY:

BİZİM KÖYDE DE VAR BÖYLE BİR TÜNEL, İÇİNDEN GEÇEN BÜTÜN DERTLERİNDEN KURTULUYOR HATTA KISMETLERİ AÇILIP BEKAR OLANLAR EVLENİYOR. HADİ BAKALIM ENAYİ BEKLENİYOR.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah size akıl fıkir versin

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title