Haberler

Oyunu Kullanmak İçin Tekerlekli Sandalyede Geldi

Oyunu kullanmak için tekerlekli sandalyede geldiKARS - Kars'ta, ayaklarından rahatsız bir kişi oy kullanmak üzere akrabalarının yardımıyla oyunu kullanacağı okula tekerlekli sandalye ile geldi.

Oyunu kullanmak için tekerlekli sandalyede geldi

KARS - Kars'ta, ayaklarından rahatsız bir kişi oy kullanmak üzere akrabalarının yardımıyla oyunu kullanacağı okula tekerlekli sandalye ile geldi.

Kars'ta 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oyunu kullanmak üzere yürüyemeyen ve ayaklarından rahatsızlığı olan Feride Samğar Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu'na ambulansa ile geldi. Yakınlarının yardımıyla ambulanstan indirilerek tekerlekli sandalyeye bindirilen Feride Samğar, okulun 2'inci katında bulunan 1064 nolu sandığa geldi. Burada yetkililerin yardımıyla oyunu kullanan Samğar, daha sonra okuldan ayrılarak evinin yolunu tuttu.

Vatandaşlık görevini yerinde getirmek için oy kullanmaya gelen 68 yaşındaki Feride Samğar, gazetecilere açıklama yapmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kars Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title