Haberler

Otomobil, Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Çarptı; Olay Yerinde Can Pazarı Yaşandı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Çarpışma sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza, Çerkezköy- Çorlu yolu Kızılpınar mevkisinde meydana geldi.

KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN ARACA ÇARPTI

İddiaya göre, Çorlu istikametine giden ve kırmızı ışıkta bekleyen Latif Sarı idaresindeki 59 RL 395 plakalı otomobile, arkadan gelen Hakkı Hamzaoğulları yönetimindeki 59 PY 239 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın ardından 59 RL 395 plakalı otomobil savrulurken, diğer otomobil ise trafik sinyalizasyon direğine çarparak durabildi.

CAN PAZARI

Kaza sonrası ise tam bir can pazarı yaşandı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, yerde yatan yaralılara müdahale etti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından sürücü Hamzaoğulları ile onun kullandığı otomobilde bulunan Serdar Ç., Oktay A. ile Işılay D. ve diğer otomobilin sürücüsü Sarı ile yanındaki Sema V. ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızılpınar Çerkezköy Tekirdağ Çorlu 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title