Haberler

Osasuna Mutlak Galibiyet Parolası ile Geliyor

Osasuna'da UEFA Kupası'nda Trabzonspor ile Oynanacak Karsılaşma Öncesi Sıkıyonetim İlan Edildi.

Osasuna`da UEFA Kupası`nda Trabzonspor ile oynanacak karsılaşma öncesi sıkıyonetim ilan edildi.

Trabzonspor`un Beşiktaş karşısında aldığı 3-2`lik galibiyet ise İspanyolları korkuttu. Osasuna Teknik Direktöru Cocu Ziganda, takımının haftasonu Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetten sonra tüm izinleri iptal ederek futbolcuları Trabzonspor maçına kadar kampa çağırdı. Ziganda`nın golcü futbolcu Savo Milosevici Barcelona karşısında oynatmayarak Trabzon maçına saklaması ise İspanyol medyası tarafından eleştirildi. Osasuna Teknik Direktoru Cocu Ziganda`nın Trabzonspor maçına devam mı yoksa tamam mı parolası ile çıkacağını belirten İspanyol gazeteleri Osasuna`nın Trabzon`a elenmesi durumunda ise kulübün hoca değişikliğine gideceğini savundu.

Osasuna hocası Ziganda ise takımının iki haftadır puan alamamasına rağmen iyi oynadığını söyledi. Getafe ve Barcelona karşısında alınan mağlubiyetlerin futbolcularını kamçıladıgını kaydeden ispanyol hoca Trabzon karşısında alınabilecek bir galibiyetin tüm sıkıntıları unutturabileceğine dikkat çekti.

Bu arada Trabzonspor`un İstanbul`da Beşiktaş karşısında aldığı 3-2`lik galibiyet İspanyol basınında Trabzon`da kan degişikliği olumlu cevap verdi başlıkları ile verildi. Diarioas ve Marca Gazeteleri Osasuna`ya uyarıda bulunarak Trabzon`da artık herşeyin eskisi gibi olmadığını iki 90 dakika sonunda her iki takımın da eşit şansı olduğunu belirtti. Osasuna kalecisi Ricardo ise takımının zor bir dönemden geçtiğini kaydederek tüm taraftarları Trabzon maçına destek olmaya çağırdı. Trabzonspor karşısında deplasmanda alınabilecek iyi bir sonuçla bu takımı kesin eleyeceklerini iddia eden kaleci Ricardo, şanssız bir donemden geçen Osasuna için Trabzonu elemek tüm sıkıntılara bedel olacağını ifade etti.

Öte yandan Osasuna yönetimi Teknik Tirektör Ziganda`ya ultimatom vererek Trabzonspor maçının kendisi için son şans olduğunu belirtti. Barcelona karşılaşması sonrası bir toplantı yapan Osasuna yonetim kurulu Ziganda ile Trabzonspor karşılaşması sonuna kadar devem etme kararı verdi. Osasuna`nın Trabzonspor`a elenmesi durumunda ise Ziganda ile yollarının ayrılacağını açıklayan yönetim daha şimdiden yeni teknik direktor arayışlarına gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title