Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "kenti tanımadan aday olduğu" iddialarına karşılık, "Kocaoğlu, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorsun bakalım İzmir'in bütün ilçelerinin adını sayabilecek mi" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "kenti tanımadan aday olduğu" iddialarına karşılık, "Kocaoğlu, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorsun bakalım İzmir'in bütün ilçelerinin adını sayabilecek mi" dedi.

İzmir'de seçim çalışmalarını sürdüren Bakan Eroğlu, Alsancak İskelesi'nden vapura binerek Karşıyaka'ya, ardında da yine vapurla Konak'a geçti.

Vapurdaki vatandaşlara gül dağıtarak sohbet eden Eroğlu, vapurun kaptan köşkündeki dümenin başında fotoğraf çektirerek "İzmir'de dümenin başına geçtik" esprisi yaptı.

Vapur yolculuğu sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Eroğlu, İzmir'i tanımadan aday oldu" sözlerini gerçeklikten uzak bulduğunu söyledi.

İzmir'de bütün ova ve dağları dolaştığına dolayısıyla bütün ilçelere gittiğini belirten Eroğlu, "Seferihisar, Kavaklıdere ve Karaburun'da baraj açmış biriyim. Ne demek İzmir'i tanımıyorum? Dalga mı geçiyorsunuz? Bakan olmadan önce de bakan olduktan sonra da burayı çok iyi biliyordum. Aziz Kocaoğlu, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorsun bakalım, İzmir'in bütün ilçelerinin adını sayabilecek mi" diye konuştu.

Eroğlu'na Konak İskelesi'nde sürpriz

Eroğlu'na Konak İskelesi'nde AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemal Bekle sürpriz yaptı. "Grup Metonom" Eroğlu'nu İzmir'in Kavakları türküsüyle karşıladı. Gruba eşlik eden Eroğlu, evlerinde sürekli çalınan ve çok derin anlamları olan bu türküyü çok sevdiğini, eski hatıralarının canlandığını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Aziz Kocaoğlu Veysel Eroğlu Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title