Haberler

Oneplus'tan İphone'a Koyun Göndermesi!

Tek bir ürüne odaklı çalışmalarıyla dikkat çeken ve son olarak amiral gemileri OnePlus 5'i piyasaya süren OnePlus firması, bugün bir reklam filmi yayımladı ve OnePlus 5'in neden öğrenciler için en iyi tercih olabileceğine açıklık getirmeye çalıştı.

Tek bir ürüne odaklı çalışmalarıyla dikkat çeken ve son olarak amiral gemileri OnePlus 5'i piyasaya süren OnePlus firması, bugün bir reklam filmi yayımladı ve OnePlus 5'in neden öğrenciler için en iyi tercih olabileceğine açıklık getirmeye çalıştı. Tabii videoda Apple markasına ufak bir gönderme de es geçilmedi.

OnePlus 5'ten koyun göndermesi!

Reklam filmlerinin teması ise öncelikle tabii ki fiyatı. Her ne kadar 480 dolarlık fiyat etiketiyle, OnePlus One'ın 300 dolarlık çekici fiyat etiketine yaklaşamıyor olsa da, bir amiral gemisi için oldukça kabul edilebilir bir cihaz olduğu kesin.

Bunun dışında da hızlı şarj edilebilmesi, ekran kapalıyken yapılan el hareketleri ile çeşitli komutları yerine getirebilmesi ve kamerasının ne kadar başarılı olduğunun üzerinde durulmuş.

Reklam filminde dikkat çeken bir husus olarak da 3.5mm'lik kulaklık girişinin cihazda bulunuyor olması. Fakat bu özellikten bahsedilirken iPhone olduğunu düşündüğümüz cihazın, üzerinde "Koyun" bulunan bir kılıfla kaplı olması da, iPhone ve diğer yüksek seviye akıllı telefonları sevenlere bir gönderme gibi duruyor. Tabii bu yalnızca bir tesadüf olarak da algılanabilir.

İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri OnePlus tarafından yayımlanan ve cihazın öğrenciler için neden ideal olduğunu gözler önüne seren bu reklam filmiyle başbaşa bırakalım.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title