Haberler

Ölen Adamın 50 Bin YTL Değerindeki Arsasını Satmaya Kalkan 4 Kişi Tutuklandı

Bursa'da 10 Gün Önce Ölen Yaşlı Bir Kişinin Arsasının Tapu Belgesine Kendi Resimlerini Yapıştırıp Yaşıyormuş Gibi Gösterdikten Sonra 50 Bin YTL Değerindeki Arsasını Satmaya Kalkan 4 Şahıs, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklandı.

Bursa'da 10 gün önce ölen yaşlı bir kişinin arsasının tapu belgesine kendi resimlerini yapıştırıp yaşıyormuş gibi gösterdikten sonra 50 bin YTL değerindeki arsasını satmaya kalkan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Şube Büro Amirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa'nın Gürsu ilçesi Dışkaya köyünde 10 gün önce vefat eden Mustafa Güleç'e (79) ait tapu belgesinin üzerine kendi vesikalık resmini yapıştıran Salih T. (57), ölen yaşlı adamın Emirsultan Mahallesi'nde bulunan 40 metrekarelik arsasını arkadaşları Hasan Ç. (28), Kamil Ç. (24) ve Salih Y. (46) ile birlikte satmaya kalktı. Ancak tapu dairesinin evraktaki sahteciliği anlamasıyla 4 şahıs, mali

polis tarafından yakalandı. ''Sahte resmi belge düzenleme ve nitelikli dolandırıcılık'' suçundan adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(UU-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title