Haberler

Öğrencilere Posta Desteği

Okulların Kapanmasına Az Bir Zaman Kala Yurtiçi Kargo Öğrencilerin 'Eve Dönüş' Yükünü Üstleniyor.

Okulların kapanmasına az bir zaman kala Yurtiçi Kargo öğrencilerin ‘eve dönüş’ yükünü üstleniyor.

Kargo sektörünün önde gelen şirketlerinden Yurtiçi Kargo, okul bitiminde öğrencilerin ‘eve dönüş’ yükünü üstleniyor. Yurtiçi Kargo, tüm kutu hizmetlerinde ve standart gönderilerde taşıma bedeli üzerinden öğrencilere yüzde 25 indirim yapıyor. Yurtiçi Kargo’nun okulların kapanış ve açılış tarihlerini kapsayacak şekilde düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Öğrenci Kampanyası başladı.

 

15 Mayıs’ta başlayan “Öğrenci Eve Dönüş 2007 Kampanyası”,15 Temmuz’a kadar devam edecek. Yurtiçi Kargo’nun tüm kutu hizmetini de (XS, S, M, L, XL, XXL standart kutular ve XS, S, M hediye kutuları) kapsayan kampanyadan yararlanabilmek için öğrenci belgesi göstermek yeterli olacak.

 

Öğrenciler, okul sonrası eve dönüş yolunda artık daha az yorulacaklar. Yurtiçi Kargo, standart gönderide taşıma bedeli ve kutu hizmeti ile öğrencilerin bu yükünü hafifletirken, aynı zamanda yüzde 25 de indirim yapıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title